Bed & breakfasts

overnachten in een huiselijke sfeer, in knusse accomodaties, op het platteland of in de stad

Een hotel? Te duur. Een vakantiehuisje? We hebben maar twee dagen. Een bungalowpark? Te druk. Maar wat dan? Een bed & breakfast! Wij hebben vijf topadressen voor jou geselecteerd. Zelf een Bed & breakfast zoeken, doe je hier.

Top 5 Bed and Breakfasts
1

Het Tijdelijke Verblijf - Rutten

bed and breakfast

Even helemaal terug in de sfeer van de jaren 70. De kamer is comfortabel en natuurlijk ontbreken een videorecorder met een fijne selectie jaren 70 films en een platenspeler met de juiste tunes niet.

1

Carpe Diem - Oirschot

bed and breakfast

Wellness in het mooie Oirschot, 20 miuten lopen van het gezellige centrum. Twee kamers op begane grond met eigen badkamer met bubbelbad en aparte douche. Rituals, Nespresso, roomservice-ontbijt.

1

Graaf Jan - Alkmaar

bed and breakfast

Design B&B Graaf Jan ligt in een rustige omgeving op 10 minuten loopafstand van het historische centrum van Alkmaar. De stijlvolle en zeer luxe gastenkamer heeft een eigen entree en kijkt uit op een park en water.

1

De Luthiers - Dordrecht

bed and breakfast

De gastenkamers bevinden zich op de zolderetage, boven het atelier. De kamers hebben twee slaapplaatsen. Op de eerste etage is De Huiskamer met vleugel, waar je naar hartenlust mag musiceren.

1

Zyp25 - Arnhem

bed an breakfast

In 2011 is op de eerste verdieping van deze stadsvilla een luxueuze Bed & Breakfast gerealiseerd. De B&B bestaat uit één zeer ruime kamer met uitzicht op het park Sonsbeek.

1

VVV Nederland Tourist Information
© 2014 VVV.NL - de leukste ideeën voor jouw vrije tijd