Bungalows en vakantiehuizen

even helemaal weg met je gezin, familie of vrienden

Authentieke vakantiehuizen in heel Nederland! Van kastelen tot landhuizen, van boerderijen tot molens en van villa's tot chalets of bungalows vind je hier. Wij hebben vijf topaccommodaties voor jou geselecteerd. Zelf een vakantiewoning zoeken, doe je hier.

Top 5 Bungalows en vakantiehuisjes
1

Slapen op het strand - Domburg

slaaphuisje

Ultiem genieten van een schitterende zonsondergang en het zilt van de zee? Beleef het in een uniek slaaphuisje op het strand van Domburg, gelegen aan de schitterende Zeeuwse kust.

1

Maasvilla's - Ohe & Laak

vakantiewoning

Op een prachtige locatie, direct aan de Maasplassen, liggen de moderne vakantievilla's in Ohe & Laak. Alle 6-persoons villa's hebben een eigen aanlegsteiger, zodat je er lekker op uit kunt varen.

1

De Vier Kroonen - Enkhuizen

vakantiewoning

In het centrum van de historische binnenstad met uitzicht over de Oude Haven, ligt deze monumentale vrijstaande vakantiewoning. Een heerlijk zonnig huis, bestaande uit drie woonlagen.

1

Luxe woonboot - Loosdrecht

woonboot

Deze luxe woonboot ligt op een privé-eiland in de trekgaten nabij Breukelen en op een paar minuten varen van de Loosdrechtse Plassen, midden in de natuur op de grens van Noord-Holland en Utrecht.

1

Hoeve Hommerich - Gulpen

appartementen

Even helemaal weg van de alledaagse drukte. Genieten van de rust, de Limburgse natuur en het boerenleven. Dat kan op Hoeve Hommerich. Een echte carré-boerderij, gelegen in een prachtige wandel- en fietsomgeving met uitzicht over het Zuid-Limburgse Heuvellandschap.

1

VVV Nederland Tourist Information
© 2014 VVV.NL - de leukste ideeën voor jouw vrije tijd