Fietsen

de mooiste fietsroutes en leukste fietsarrangementen

Wij zijn een fanatiek fietsvolkje. Laat de zon zich maar even zien, dan worden de wegen en fietspaden in beslag genomen door vele enthousiaste sportievelingen. Afwisselend landschap, gezellige dorpen en stadjes… op de fiets beleef je Nederland echt! Wij hebben vijf toppers voor jou geselecteerd. Zelf een fietsarrangement of fietsroute zoeken doe je hier.

Top 5 Fietsen
1

Fietsen in de Noordoostpolder

fietsen

De Noordoostpolder is bij uitstek geschikt om te fietsen. Prachtige lange fietsroutes lopen dwars door het polderlandschap. Weilanden, water en bos wisselen elkaar af.

1

Nationaal Park De Hoge Veluwe - Otterlo

fietsen

Er is een uitgebreid fietspadennet van ruim 40 kilometer in het nationale park. Bezoekers kunnen gratis gebruik maken van Witte Fietsen. Deze staan bij de verschillende ingangen van het park.

1

Mountainbikeroute Montferland - Beek

fietsroute

Eén van de mooiste mountainbike routes van Nederland loopt door het Montferlandse bos, met pittige klimmen en hevige afdalingen, gecombineerd met de schoonheid van de natuur.

1

Fietsarrangement in Hoogeloon - Hoogeloon

fietsen

Drie nachten slapen in een weelde van soberheid. Overdag heerlijk fietsen in de groene, bosrijke Brabantse Kempen met een groot fietsknooppuntennetwerk.

1

Amsterdambike Hermitage - Amsterdam

excursie

Het arrangement bestaat uit een twee uur durende fietstocht genaamd 'Russische sporen' gecombineerd met een bezoek aan de Hermitage. Dit alles onder begeleiding van een ervaren Guidor-gids.

1

VVV Nederland Tourist Information
© 2014 VVV.NL - de leukste ideeën voor jouw vrije tijd