Hotels

omdat er nog zoveel meer is te ontdekken

Een dagje weg in eigen land te kort? Blijf slapen! De VVV weet waar je de leukste hotels kunt vinden. Wij hebben vijf topadressen voor jou geselecteerd. Zelf een hotel zoeken, doe je hier.

Top 5 Hotels
1

CitizenM Hotel - Amsterdam

hotel

Is één dag niet voldoende om de hoofdstad te ontdekken? Blijf slapen! CitizenM hotel Amsterdam City is een hotel voor iedereen die op zoek is naar betaalbare luxe.

1

Hotel New York - Rotterdam

hotel

Hotel New York is een eigentijds hotel op één van de mooiste locaties van Rotterdam. Het hotel, in het voormalig kantoor van de Holland Amerika Lijn, doet de allure van het reizen van toen herleven.

1

Hotel Corps De Garde - Groningen

hotel

Hotel Corps de Garde is een modern stijlvol stadshotel, gehuisvest in één van de mooiste en oudste panden van de stad Groningen. Fris, kleurrijk en lichtelijk eigenzinnig.

1

Hotel Merici - Sittard

hotel

Verleden en heden gaan bij Merici op majestueuze wijze en met een warme, zorgzame benadering van het allerhoogste niveau hand in hand.

1

Het Wapen van Elst - Elst

hotel

Het personeel neemt de tijd voor een praatje, de warmte straalt je tegemoet. Een gezellige en intieme ontmoetingsplek voor dagjesmensen, vaste gasten en zakelijke relaties. Iedereen voelt zich hier thuis.

1

VVV Nederland Tourist Information
© 2014 VVV.NL - de leukste ideeën voor jouw vrije tijd