Keukenhof

Grootste bloemenpark ter wereld

De bloementuinen in de Keukenhof zijn een prikkelend feest voor de zintuigen; met 7 miljoen bolbloemen op 32 hectare, wordt het hele park beheerst door fantastische geuren en kleuren. Van 23 maart tot en met 21 mei 2017 is iedereen weer van harte welkom op de Keukenhof bij de themapaviljoens, de bloemenmozaïeken, de kinderattracties, de bloemencorso en nog veel meer. Kinderen kunnen op een leerzame jacht op de schat of op verkenning bij het speelterrein, de kinderboerderij of het heesterdoolhof. Of ontdek de bloembollenvelden in de omgeving met een huurfiets of een rondvaartboot.

Dutch design

Het speciale thema voor 2017 is Dutch Design. Dutch Design is terug te zien in het bloembollenmozaïek, een van de hoogtepunten in het themajaar.

Daarnaast staan de bloemenshows in het Oranje Nassau Paviljoen in het teken van Dutch Design. Ook twee van de inspiratietuinen zijn aan het thema gewijd. Dutch Design kenmerkt zich door Hollandse nuchterheid gecombineerd met innovatieve oplossingen. Bekende kunstenaars en ontwerpers, zoals Mondriaan en Rietveld, legden de basis voor Dutch Design.

Evenementen in de Keukenhof

Het muzikale vermaak en de prachtig opgemaakte bloemenwagens tijdens het jaarlijkse Bloemencorso vormen een jaarlijks hoogtepunt op de evenementenkalender van de Keukenhof. Maar er staat nog veel meer op het programma, bekijk te zijner tijd de website van de Keukenhof voor meer informatie.

Bereikbaarheid en arrangementen

De Keukenhof in Lisse is bereikbaar vanaf het centrum van Amsterdam, Leidseplein/ Museumplein met de Connexxion buslijn 197 naar Schiphol (totaal 5-6 bussen per uur). Op Schiphol kunnen reizigers overstappen op bus 858 naar de Keukenhof.


Praktische informatie

Faciliteiten (Algemeen)
Garderobe Onbewaakte garderobe
Restaurant (voor gasten) Ja
Voorzieningen gehandicapten
ITS geclassificeerd Ja
Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Parkeergelegenheid bussen Ja
Betaald parkeren Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen aan de lijn
Prijs
kinderen 8.00
volwassenen 16.00
senioren 16.00
toelichting prijs Kinderen (0t/m 3 jaar) gratisParkeren auto's: € 6,00 per auto.
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Contactinfo zakelijk
E-mail info@keukenhof.nl

* Op dit moment is het park gesloten. Keukenhof is open van 22 maart tot en met 13 mei 2018.

Stationsweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
2161 AM, Lisse