Rabobank Roermond City Run

Hardloopevenement in de binnenstad van Roermond.

Hardlopen is een ideale vrijetijdsbesteding. Het is laagdrempelig, ontspannend, goedkoop en ook nog eens ontzettend gezond! Geen wonder dat het de laatste jaren een ware hype is geworden.

Jaarlijks organiseren we, in samenwerking met Rotary Roermond en Swift Atletiek, de Rabobank Roermond City Run, een evenement dat inmiddels is uitgegroeid tot hét hardloopevenement van Midden-Limburg. De wedstrijd trekt jaarlijks duizenden deelnemers, steeds meer publiek en ontvangt ook nog eens brede steun van (Roermondse) bedrijven en instellingen.

De Rabobank Roermond City Run wil uitgroeien tot een landelijk en internationaal aansprekend evenement, waar zowel deelnemers als publiek naar uitkijken. De Rabobank Roermond City Run vindt jaarlijks plaats op de vierde zondag van april.

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs deelnemers dienen afhankelijk van de afstand een inschrijfgeld te betalen, toeschouwers kunnen het evenement gratis bezoeken.
  Van Tot Toelichting
€ 0 deelnemers dienen afhankelijk van de afstand een inschrijfgeld te betalen, toeschouwers kunnen het evenement gratis bezoeken.

Zondag 22 april 2018 Vanaf 10:00 tot 17:00

Markt 31 Model.NdtrcItem.HouseNumber
6041 EM, Roermond