Theetuin De Galerie

Theetuin
 Rondom de majestueuze sequoiaboom is het goed toeven en de tuin biedt verschillende gezellige hoekjes en terrasjes, die prachtig zicht bieden op de magnolia´s en fraaie sierhagen. Daar tussenin worden, afhankelijk van het jaargetijde, steeds weer andere oogstrelende kunstwerken zichtbaar. Elk seizoen biedt nieuwe verrassingen in de theetuin!

Laat u culinair verwennen door Noortje van den Heuvel, bijvoorbeeld met een heerlijke High Tea en zelfgekweekte thee van eigen receptuur bij Theetuin de Galerie. Er zijn tal van niet alledaagse smaken verkrijgbaar. Wat te denken van een heerlijke dropthee, of een zalige After Eight variant?

Er is een ruim assortiment hartige en zoete lekkernijen. Het gebak wordt op ambachtelijke wijze in eigen huis bereid.

Noortje van den Heuvel onthult: ‘ Ik vind het belangrijk dat mensen hier in onze geheel eigen sfeer van de rust, van de kunst en van de natuur kunnen genieten. De geroemde Brabantse gastvrijheid vind je bij ons in Oirschot zeker terug. Wat is er heerlijker, dan een dagje in het mooie centrum of buitengebied van Oirschot in stijl af te sluiten met een lekkere High Tea, een hapje of een drankje in onze theetuin?

Uiteraard is het ook mogelijk, bijvoorbeeld bij mindere weersomstandigheden, iets lekkers dit binnen te gebruiken in de sfeervolle serre. Deze was vroeger de veldschuur, die hoorde bij de boerderij die al vanaf 1850 in het bezit is van de familie. Een stukje Oirschotse historie om te koesteren! Deze serre met zijn mooie lichtval biedt eveneens goed zicht op natuur & kunst.
 

Wanneer?

Dag Van Tot
Zondag 11:00 18:00
Vrijdag 11:00 17:00
Zaterdag 11:00 17:00

* Onze keuken is geopend van 11.30 tot 17:00, maar natuurlijk bent u langer welkom! Feesten, partijen en vergaderingen zijn op afspraak zeven dagen per week mogelijk.

Contactgegevens

Theetuin De Galerie

Beerseweg 11 B
5688 HD Oirschot

Beerseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
5688 HD, Oirschot

Extra informatie

Accommodatie
Contactpersoon Noortje en Adri van den Heuvel
Regio
Regio De Brabantse Kempen