Visit Arnhem - VVV

VVV
Welkom bij Visit Arnhem - VVV!

Visit Arnhem - VVV in de NS Huiskamer op Station Arnhem Centraal is dé plek voor al je toeristische informatie over wat er te zien, doen en te beleven is in de stad. Maar ook in de hele streek en regio. Je wordt bij Visit Arnhem gastvrij ontvangen. Professionele medewerkers informeren je onder meer over waar je ontspannen en zorgeloos kunt blijven slapen of heerlijk kunt eten en drinken. Ook kunnen ze je meer vertellen over attracties & bezienswaardigheden en over dagjes uit met auto-, fiets- en wandelroutes. Kom je naar Arnhem om te winkelen of om uit te gaan? Ook dan hebben ze bij Visit Arnhem leuke tips voor je! In de NS Huiskamer kunnen ze je vertellen hoe je snel en gemakkelijk met openbaar vervoer op de plaats van bestemming komt.

Visit Arnhem informeert je met enthousiasme over de natuur, cultuur en historie van de omgeving. De medewerker is lokaal geworteld en van alle wetenswaardigheden uitstekend op de hoogte. Zo vertellen zij je de geheime en bijzondere plekjes die net niet op internet te vinden zijn. Je ontdekt het zelf met een stadswandeling begeleid door een ervaren VVV gids.

Maar ook voor een bijzondere gelegenheid biedt Visit Arnhem je allerlei mogelijkheden. Een groepsuitje of een lokaal souvenir met een verhaal. Zoals de Érnemse meisjes, de trolleybus uit Arnhem en andere lokale streekproducten.

De VVV Cadeaubon en diverse cadeaukaarten zijn natuurlijk ook te koop bij Visit Arnhem!

Let Op: Aangepaste openingstijden op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag (10:00 - 15:00)

Wanneer?

Dag Van Tot
Maandag 09:30 17:30
Dinsdag 09:30 17:30
Woensdag 09:30 17:30
Donderdag 09:30 17:30
Vrijdag 09:30 17:30
Zaterdag 09:30 17:00

* Aangepaste openingstijden op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag: 10:00 - 15:00

Contactgegevens

Visit Arnhem - VVV

Stationsplein 158C
6811 KL Arnhem

Stationsplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
6811 KL, Arnhem

Extra informatie

Ligging
Regio Arnhem Ja