Overijssel

Overijssel

Overijssel staat bekend om haar meren, polders, riviertjes en beken. Het populaire Giethoorn wordt ook wel 'het Venetië van Nederland' genoemd. De Hanzesteden kennen een rijke historie en het is er heerlijk fietsen en wandelen.

Top 5 Overijssel
1

Stadsmusical 'Van Katoen en Nu' - Almelo

musical - 10 tot en met 20 september 2014

De stadsmusical vertelt de historie van Almelo. De specifieke verhalen en personen worden opgehaald uit gesprekken met ‘gewone’ Almeloërs, historici en invloedrijke karakters van de stad.

1

Fietstocht Pieterpad - Blankenham

fietsroute 75 kilometer

Het pieperpad is een unieke fietsroute van ruim 1.000 kilometer. Een deel daarvan loopt door Noordoostpolder. Daar kun je aardappelrassen bewonderen en biologische telers ontmoeten.

1

Ontdek spinnen - Markelo

excursie - 16 en 20 september 2014

Op dinsdagavond geeft Wout Schuit een korte cursus over spinnen. Vervolgens ga je op zaterdagmorgen het veld in om echte spinnen te ontdekken.

1

Historisch Museum Deventer - Deventer

museum

Het Historisch Museum Deventer is gevestigd in de monumentale Waag uit 1528 in het hart van Deventer. Hier komt de geschiedenis van de stad tot leven.

1

Speelgoedmuseum - Deventer

museum

In het Speelgoedmuseum zie je speelgoed waarmee in Nederland is gespeeld, van de middeleeuwen tot nu. Je voelt je vast weer kind als je jouw favoriete speelgoed uit je jeugd terugziet.

1


Verfijn je keuze
Kaart
VVV's
  We hebben 7 resultaten voor je gevonden.
1
VVV Nederland Tourist Information
© 2014 VVV.NL - de leukste ideeën voor jouw vrije tijd