Wandelen

Nederland is hét land voor heerlijke uitwaai-wandelingen

Trek je wandelschoenen aan, zwerf over het vlakke land, geniet van mooie vergezichten, snuif de frisse boslucht op of ontdek een bijzondere stad. Bij de VVV vind je altijd een verrassende wandeling. Wij hebben vijf toppers voor jou geselecteerd. Zelf een wandelroute of wandelarrangement zoeken doe je hier.

Top 5 Wandelen
1

In Utrecht zit muziek - Utrecht

wandeltocht - 6 augustus 2014

De gids vertelt over de lange geschiedenis van Tivoli en hoe het uiteindelijk een belangrijk poppodium werd. Over de werfkelders als jazzclubs en de klassieke muziekhistorie van Utrecht.

1

Foodwalk in het Schokkerbos - Schokland

culinaire wandelroute

De Flevolandse Foodwalk loopt door het Schokkerbos. De route leidt langs plakken waar je ingrediënten voor een maaltijd bij elkaar kan plukken.

1

Zes Struinommetjes langs Maas, Rijn en Waal - Beek-Ubbergen

wandelroute

De struinommetjes langs Waal, Rijn en Maas zijn wandelommetjes van 4 tot 8 km die voeren door de uiterwaarden en die ter plekke met paaltjes zijn bewegwijzerd.

1

Blote Voeten Zeebodempad - Kraggenburg

wandelroute

Je wandelt blootsvoets over het ongeveer 2,5 kilometer lange Kneipp Blote Voeten Zeebodempad. Warmte afgewisseld door kou, harde en zachte ondergronden maken deze wandeling onvergetelijk.

1

Montferlandse Toppen Wandelroute - Zeddam

wandelroute

Speciaal voor het Montferland is deze 34 kilometer lange internationale, lange afstandsroute die 18 Montferlandse heuvels verbindt een primeur.

1

VVV Nederland Tourist Information
© 2014 VVV.NL - de leukste ideeën voor jouw vrije tijd