Steam Scheveningen

Steam op de Scheveningse boulevard is een bar en grill waar je lekkere en kwalitatief hoogstaande gerechten kunt eten. Met liefde bereid uit de beste ingrediënten en opgediend met vakmanschap en passie. Stap in de toekomst van de Victoriaanse tijd. Een wereld vol stoom, mechaniek en verbeelding.
 
Victoriaanse tijd
Stap in de toekomst van de Victoriaanse tijd. Een wereld vol stoom, mechaniek en verbeelding. In de 19e eeuw, te midden van het industriële revolutie, ontstond door de snel toenemende stoommechanisering een explosie aan fantasieën over de toekomst. Het waren de visionairs Jules Verne en H.G. Wells die de verbeelding van stoom gedreven mechaniek vertaalde in romans die de wereld veroverde en voor altijd veranderde.

Restaurant van de toekomst
In deze tijd kwam ook het sociale uitgaansleven opgang, in restaurants en de bars waar je graag werd gezien. Steam vervult exact dezelfde functie in de verbeelding van de oude tijd en met gerechten uit de nieuwe. Steam is een bar en grill waar je lekkere en kwalitatief hoogstaande gerechten kunt eten, zoals een vers gebraden poussin van de rotisserie. Met liefde bereid uit de beste ingrediënten en opgediend met vakmanschap en passie. 

Steampunk lifestyle
De Vicoriaanse toekomst als lifstyle. Sinds de jaren 80 heeft het pas een naam ‘Steampunk’ terwijl het al sinds het begin van de jaren 50 naamloos als filmthema werd gebruikt. Het is de verbeelding van de verhalen van Jules Verne en H.G. Wells. Een toekomst die feitelijk nooit heeft bestaan. Maar de stijl en klasse stralen romantiek uit en de techniek verschilt niets van die van ons (we reizen alleen nog niet in de tijd), dat trekt wereldwijd een groeiende groep mensen aan: Steampunkers. S*team is het eerste Nederlandse Steampunk restaurant, waar beleven en goed eten hand in hand gaan.

Bereikbaarheid
STeam ligt op de boulevard van Scheveningen vlakbij het Kurhaus, de Pier, het Circustheater, en tal van andere attracties. Met de auto volg je de vanaf de snelweg de borden Scheveningen Bad. In de directe omgeving vind je verschillende parkeergarages. Ook met het openbaar vervoer is S*Team goed te bereiken. Verschillende trams en bussen rijden vanaf de beide treinstations in Den Haag binnen een kwartiertje naar Scheveningen. Als je uitstapt op het Kurhausplein, loop je binnen een minuutje naar STeam Scheveningen.

Praktische informatie

Eetgelegenheid
Nationaliteit keuken Internationaal

Dag Van Tot
Zondag 09:00 00:00
Maandag 10:00 00:00
Dinsdag 10:00 00:00
Woensdag 10:00 00:00
Donderdag 10:00 00:00
Vrijdag 09:00 02:00
Zaterdag 09:00 02:00