The Hague Info Store

VVV Den Haag heeft een nieuwe naam: The Hague Info Store (THIS). De kwaliteit en betrouwbaarheid van de toeristische informatie blijft uiteraard van VVV niveau! Bij THIS kun je terecht voor informatie en tips over Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. Van attracties tot excursies en van uitgaan tot de geheime plekjes van de stad: we adviseren je graag om je verblijf in Den Haag compleet te maken. THIS is centraal gelegen in de binnenstad en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt er ook terecht voor het opladen van de OV-chipkaart. THIS ademt Den Haag!

Informatie en tips
Bij The Hague Info Store kun je terecht voor alle toeristische en culturele informatie over Den Haag. De toeristische informatiegids (Nederlands en Engels) is hier gratis verkrijgbaar, net als meertalige folders van attracties en musea. De deskundige medewerkers geven je advies op maat voor een leuk dagje uit. En natuurlijk kennen zij ook de bijzondere en verborgen plekjes van de stad als je op zoek bent naar verrassende tips!

Haagse producten
The Hague Info Store verkoopt een uitgebreid pakket Haagse producten. T-shirts, caps met de Haagse skyline, Haags bier, natuurlijk Haagse Hopjes of de Haagse Kakker zijn leuk om cadeau te geven! Het assortiment plattegronden, stadswandelingen, boeken over Den Haag, Holland souvenirs, tickets voor musea en attracties en tickets voor het openbaar vervoer is uitgebreid als vanouds. Wandelingen, fiets-en boottochten en rondleidingen zijn bij THIS te boeken.

Excursies en groepsuitjes
Er zijn veel leuke en leerzame excursies en rondleidingen in Den Haag en Scheveningen. Wat denk je van een stadswandeling waarin de geheimen van het Binnenhof worden onthuld? Of een wandeling langs de Koninklijke highlights?

Te voet, te fiets of per boot
Te voet, te fiets, of per boot de stad verkennen? Den Haag biedt verschillende stadswandelingen, fietstochten en boottochten aan, eventueel onder begeleiding van een gids. Aan de kust, in Scheveningen of Kijkduin kun je heerlijk de natuur in.

Meer informatie over excursies en groepsuitjes
Telefonische bereikbaarheid The Hague Info Store gedurende werkdagen:
+31 (0)70- 361 88 60
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Of bekijk hier de mogelijkheden.

VVV Cadeaukaart 
De VVV Cadeaukaart is de populairste cadeaukaart van Nederland. En niet voor niets! Iedereen vindt het leuk om een cadeaukaart te krijgen en zelf iets uit te mogen kiezen bij een van de 35.000 aangesloten winkels. Wil je de VVV Cadeaukaart iets persoonlijker maken, laat 'm dan in één van de geschenkenveloppen verpakken. De cadeaukaart is te gebruiken bij diverse winkels, warenhuizen en tuincentra. Daarnaast is het ook mogelijk om online de cadeaukaart te gebruiken. Naast de populaire VVV Cadeaukaart heeft de The Hague Info Store ook andere cadeaukaarten als de VVV Dinercard, VVV Lekkerwegcard , Podium Cadeaukaart,Bol.com card en verschillende Bongo cadeaucards. 

Bezoekadres 
Spui 68
2511 BT Den Haag

Openingstijden
Maandag: 12.00 - 17.00
Dinsdag - vrijdag: 12.00 - 17.00
Zaterdag: 12.00 - 17.00
LET OP: Bij de kassa van de The Hague Info Store kan alleen betaald worden met pin, creditcard, VVV-bon en of VVV-cadeaukaart.

Contact
E-mail: vvv@thehague.com
Facebook: facebook.com/thisisthehague
Instagram: @thisisthehague
Chat met Harry
WhatsApp: 06-55376853
Twitter: @thisisthehague
Wij zijn via WhatsApp en Twitter van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur bereikbaar.
Telefoon doordeweeks: +31 (0)70- 361 88 60. In het weekend is de The Hague Info Store niet telefonisch bereikbaar. Op feestdagen wel van 10:00 tot 17:00 uur.

Bereikbaarheid
The Hague Info Store is gevestigd in de Centrale Bibliotheek midden in het centrum van de stad. De The Hague Info Store ligt pal voor de tramhalte van de tramlijnen 1, 2, 3, 4, 6,16 en 17 en ook de bussen 22 en 24 stoppen direct voor de deur. Vanaf de treinstations Den Haag CS en HS is het tevens slechts tien minuten lopen. Vervoer met de auto is ook goed mogelijk. Volg vanaf de Utrechtsebaan de borden Centrum die je naar diverse parkeergarages in het centrum van de stad brengt. Er zijn vele parkeergarages in het midden van het centrum klik hier voor een overzicht. De tarieven van deze parkings variëren van 2 tot 4 euro per uur, en 20 tot 30 euro per etmaal. De meeste parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend. Of kies voor één van de voordelige park and rides.

Praktische informatie

VVV
Regiogidsen Ja
Rondvaarten Ja
Souvenirs Ja
Stadsgids / Rondleiding Ja
Streekproducten Ja
Podiumkaart (Theater & Concertbon) Ja
VVV Cadeaubon Ja
VVV-arrangementen Ja
Wandelroutes Ja
Bol.com Cadeaubon Ja
Falk-VVV Fietskaarten 1:50.000 Ja
Fietsverhuur Ja
Landelijke ticketservice Ja
VVV Dinercheque Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Winkel
Verkooppunt VVV Cadeaubon Ja
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Creditcard,PIN,VVV Cadeaubon,VVV Cadeaukaart

Dag Van Tot
Zondag 12:00 17:00
Maandag 12:00 18:00
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 10:00 17:00