VVV Den Haag

Je bezoek aan Den Haag start bij de VVV! Bij VVV Den Haag kun je zeven dagen per week terecht voor informatie en tips over Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. Van attracties tot excursies en van uitgaan tot de geheime plekjes van de stad: we adviseren je graag om je verblijf in Den Haag compleet te maken. VVV Den Haag is centraal gelegen in de Centrale Bibliotheek in de Haagse binnenstad en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. En ook bij de andere VVV-informatiepunten in Den Haag kun je terecht voor toeristische informatie over de stad. 

Informatie en tips 
Bij de VVV kun je terecht voor alle toeristische en culturele informatie over Den Haag. De toeristische informatiegids (Nederlands en Engels) is hier gratis verkrijgbaar, net als meertalige folders van attracties en musea. De deskundige medewerkers geven je advies op maat voor een leuk dagje uit. En natuurlijk kennen zij ook de bijzondere en verborgen plekjes van de stad als je op zoek bent naar verrassende tips! 

Entreetickets en vervoersbewijzen
De VVV verkoopt toegangskaarten voor het Mauritshuis, Gemeentemuseum Den Haag, Escher in het Paleis en Panorama Mesdag, zodat het niet nodig is om bij het museum zelf in de rij te staan. De VVV verkoopt ook openbaar vervoersbewijzen, zoals dagkaarten, kinderkaarten en meerdere dagen-tickets. 

VVV Kortingsbox
Voor iedereen die zonder al te veel besteden toch een leuk uitje in Den Haag wil doen, is er de VVV Kortingsbox. In deze box vind je allerlei kortingsvouchers voor leuke attracties en bezienswaardigheden in Den Haag. Enkele voorbeelden hiervan zijn:
  • 1+1 ticket gratis voor sealife
  • 25% korting op een film van het Omniversum voor maximaal 4 personen
  • 3 euro korting op toegang Madurodam voor maximaal 5 personen
  • korting bij o.a. Meneer Chocola en Alan & Pims
In totaal is er voor ongeveer 125 euro aan kortingsvouchers te vinden in de VVV Kortingsbox, en dat voor een totaalprijs van maar 10 euro! Naast de vouchers zit er ook een handig plattegrondje bij, zodat je precies kunt zien waar de vouchers zijn in te leveren. Kortom: voor iedereen die Den Haag op een voordelige manier wil ontdekken, is de VVV Kortingsbox de oplossing!

Producten VVV Den Haag 
Naast informatie over de stad en het strand kun je bij VVV Den Haag ook terecht voor verschillende producten: plattegronden, stadswandelingen, fietskaarten, Haagse boeken en producten (zoals een Haagse Kakker en Haags Jantje), Holland-souvenirs en natuurlijk VVV-cadeaukaarten. Bij de hoofdlocatie van de VVV in het centrum kun je ook excursies, wandelingen, fietstochten, boottochten en rondleidingen boeken.

VVV Cadeaukaart en Giftcard
De VVV Cadeaukaart is de populairste cadeaukaart van Nederland. En niet voor niets! Iedereen vindt het leuk om een cadeaukaart te krijgen en zelf iets uit te mogen kiezen bij een van de 35.000 aangesloten winkels. Wil je de VVV Cadeaukaart iets persoonlijker maken, laat 'm dan in één van de geschenkenveloppen verpakken. Bij de VVV Den Haag is ook de handige VVV Giftcard verkrijgbaar, dé cadeaukaart om online te shoppen. De Giftcard is te gebruiken bij online warenhuizen en trendy webshops. Naast de populaire VVV Cadeaukaart en Giftcard kun je bij de VVV Den Haag ook terecht voor de Nationale Diner Cheque, De Nationale Bioscoopbon en de Bol.com-bon.

Excursies en groepsuitjes
Er zijn vele mogelijkheden voor excursies en rondleidingen in Den Haag en Scheveningen. Wat denk je van een stadswandeling waarin geheimen van het Binnenhof worden onthuld? Of een excursie speciaal voor kinderen? VVV Den Haag helpt je graag op weg bij het boeken van stadswandelingen, fietstochten, boottochten en andere excursies. Kom langs bij de VVV-winkel aan het Spui of bel ons voor advies!

Openingstijden 
VVV Den Haag is zeven dagen per week, 363 dagen per jaar open. Kom dus vooral langs, ook voor een kop koffie, want er bevindt zich bij ons tevens een Coffee-star espressobar, en er is gratis wifi! Wij zijn een 'Pin Only'winkel.

VVV Den Haag op Whatsapp en Twitter 
Wil je iets weten over je bezoek aan Den Haag? Stuur je vraag via WhatsApp (06-55376853) of Twitter (@vvvdenhaag). Wij zijn via WhatsApp en Twitter van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur bereikbaar, en we proberen je altijd zo snel mogelijk antwoord te geven.

Telefonische bereikbaarheid
De VVV is telefonisch van maandag 9:00 uur tot en met vrijdag 17:00 uur bereikbaar op 0900 - 340 35 05 (0,45 cent per minuut, maximaal 22,50 euro per gesprek). In het weekend is de VVV niet telefonisch bereikbaar, maar wel via Twitter: @vvvdenhaag. 

Bereikbaarheid
VVV Den Haag is gevestigd in de Centrale Bibliotheek midden in het centrum van de stad. De VVV ligt pal voor de tramhalte van de tramlijnen 1, 2, 3, 4, 6 en 17 en ook de bussen 22 en 24 stoppen direct voor de deur. Vanaf de treinstations Den Haag CS en HS is het tevens slechts tien minuten lopen. Vervoer met de auto is ook goed mogelijk. Neem vanaf de Utrechtsebaan afslag Centrum. Ga bij de stoplichten linksaf. Vervolgens rechtdoor het Prins Bernhardviaduct over. Diverse parkeergarages in het centrum van de stad zijn op loopafstand van het VVV-kantoor. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn: Centrum / Stadhuis, Parking Spui, Turfmarkt, Muzenplein, Veerkaden, Pleingarage, Lutherse Burgwal, Grote Markt en Parking Wijnhaven Centrum. 

Praktische informatie

VVV
Regiogidsen Ja
Rondvaarten Ja
Skateroutes Ja
Souvenirs Ja
Stadsgids / Rondleiding Ja
Streekproducten Ja
Podiumkaart (Theater & Concertbon) Ja
VVV Cadeaubon Ja
VVV-arrangementen Ja
Bioscoopbon Ja
Bol.com Cadeaubon Ja
Falk-VVV Fietskaarten 1:50.000 Ja
Fietsverhuur Ja
Landelijke ticketservice Ja
VVV Dinercheque Ja
Plattegronden Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Winkel
Verkooppunt VVV Cadeaubon Ja
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden PIN

Dag Van Tot
Zondag 10:00 17:00
Maandag 12:00 20:00
Dinsdag 10:00 20:00
Woensdag 10:00 20:00
Donderdag 10:00 20:00
Vrijdag 10:00 20:00
Zaterdag 10:00 17:00

Spui Model.NdtrcItem.HouseNumber
2511 BT, 's-Gravenhage