Intocht Sinterklaas Woensdrecht en Hoogerheide

Ook dit jaar worden Sinterklaas en zijn pieten weer hartelijk welkom geheten in Woensdrecht en Hoogerheide.
Met medewerking van de plaatselijke harmonieën en vrijwilligers van het verenigingsleven organiseert de Stichting Openbare Feestelijkheden op een mooie intocht voor Sinterklaas.

In Woensdrecht wordt Sinterklaas om 12.00 uur verwelkomd op het Col. Whithakerplein samen met de Pieten en Harmonie Aurora. Daarna gaat iedereen via de Dorpsstraat naar de kerk van Woensdrecht.

Natuurlijk zal ook het S.O.F.-treintje volgeladen met cadeautjes bij het Col. Whitakerplein staan. Misschien is er nog wel plaats voor een paar kinderen. In de kerk krijgen alle kinderen van het dorp Woensdrecht in de leeftijd t/m 8 jaar (of t/m groep 4) iets lekkers van Sinterklaas. In de tussentijd zal Harmonie Aurora sinterklaasliedjes spelen en de Pieten delen nog wat extra pepernoten uit.

Daarna wordt Sinterklaas om 14.30 uur in Hoogerheide verwacht op het Ouwe Raedthuysplein samen met de Pieten, Muziekvereniging De Scheldezonen en de majorettes. Vervolgens lopen we met zijn allen door de Raadhuisstraat naar de Kerk van Hoogerheide.

Ook hier zal het S.O.F.-treintje niet ontbreken. In de kerk krijgen alle kinderen van het dorp Hoogerheide in de leeftijd t/m 8 jaar (of t/m groep 4) iets lekkers van Sinterklaas en delen de Pieten wat extra pepernoten uit. In de tussentijd zullen er sinterklaasliedjes gespeeld worden door Sjooloos.

Praktische informatie

Zondag 17 november 2019 vanaf 12:00

Dorpsstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
4634 TN, Woensdrecht