(2) Zolang er leven is Hendrik Groen

Over de voorstelling
Hendrik Groen, de bekendste bejaarde van Nederland, keert terug in het theater met ‘Zolang er leven is’, een nagelnieuwe komedie over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Humor, ontroering en levenslust voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. Want ook nu wachten Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en de nieuwe bewoners van het verzorgingshuis weer tal van belevenissen.

De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als in de eerste vorige Hendrik Groen-voorstelling, met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt, “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit.”

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: ‘Pogingen iets van het leven te maken’ was avond na avond uitverkocht.

 

KOMT HET ZIEN !
Deze voorstelling is ook te beleven door iedereen met een visuele beperking. Zo krijgt u vooraf een inleiding om kennis te maken met het decor, de kostuums en de acteurs. Tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk van 'Komt het Zien!' live audiobeschrijving. De visueel beperkten horen dit via een draadloze koptelefoon.

Wilt u gebruik maken van audiobeschrijving, omdat u blind of slechtziend bent, reserveer dan 'prijssoort Komt het zien'. Of bel met de kassa van het Posthuis Theater (0513-619494).

Reacties van slechtzienden:
“Geweldig, ik heb eindelijk eens theater kunnen ‘zien’.”
“Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien.”

Blindengeleidehonden zijn welkom. Neem telefonisch contact op met de kassa, zodat wij in overleg de meest geschikte plek in de zaal voor u en uw hond kunnen uitzoeken.

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Theaterzaal
  Van Tot Toelichting
€ 31.50

Vrijdag 20 december 2019 vanaf 20:15