80's & 90's Dance Party

Iedere 2e vrijdag van de maand, 80's & 90's Dance Party in Pulchri! Kom gezellig langs, neem je vrienden mee, drink een drankje en waag je op de dansvloer! DJ Time Machine draait jaren 80 en 90 muziek die elke muurbloem in een feestbeest omtovert. Mocht je dat al zijn, des te beter. Ga lekker los deze avond.

Pulchri Studio
Pulchri Studio in Den Haag is een vereniging van kunstenaars en gevestigd in een prachtig pand aan de mooiste laan van Europa, het Lange Voorhout. In de galerie tonen de kunstenaars, de eigen leden, maar soms ook niet-leden, hun werk. Daarnaast is de beroemde kunstgalerie, waaronder de prachtige Louis XV-zaal, te huur voor huwelijken, recepties, diners, seminars, vergaderingen en feesten.

Bereikbaarheid
Pulchri bevindt zich aan het Lange Voorhout in de Haagse binnenstad. Kom je met de auto via de Utrechtsebaan binnen, volg dan de borden 'centrum'. Het beste parkeer je de auto in parkeergarage Interparking Museumkwartier. Je kunt ook parkeren onder het Malieveld en parkeergarage Heulstraat/Noordeinde. Reis je met het OV naar Den Haag, kun je lopen van Station Den Haag Centraal (15 minuten), of tram 1 of 9 nemen. Kom je aan op Station Den Haag HS, neem dan eveneens tram 1 of 9 richting Scheveningen.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 7.50

Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 8 november 2019 21:00
Vrijdag 13 december 2019 21:00