A Very Släpstick Christmas Släpstick (Wëreldbänd)

Jezus, Maria, Jozef, Paul, Ringo en Charlie! De mannen van Släpstick presenteren een gevarieerde collectie van kerstachtige sketches, vol feestelijke muziek, nostalgie, door glühwein gevoede hilariteit! Heeft de Grinch Chaplin's snor gestolen? Past Oliver Hardy door de schoorsteen?! Hoeveel trombones kan de kerstman op zijn kin laten balanceren? Wie kan er het beste jongleren met oliebollen? Een voorstelling waarbij de hele familie de mooiste tijd van het jaar beleeft!

Släpstick trok voor kort de planeet over als de Wëreldbänd. Gesteund door het internationale succes, heeft de groep besloten dat zij ook binnen de Nederlandse en Vlaamse landsgrenzen onder de naam Släpstick zal gaan opereren.

Moerser ComedyArts-Price 2019 voor Släpstick
De Nederlandse muziektheatergroep SLÄPSTICK wint voor de tweede keer binnen 2 jaar een internationale comedy prijs. De eerste keer gebeurde dit in 2017 op het Internationale Fringe Festival in Edinburgh. Destijds won de groep de Spirit of the Fringe Award. Gisteren nam Släpstick de Moerser ComedyArts-Price 2019 in ontvangst. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de de Kulturstiftung Sparkasse am Niederrhein aan de beste comedy artiest. De prijs werd overhandigd door Giovanni Malaponti op het ComedyArts festival gisterenavond in Moers, Duitsland. Släpstick was de afsluiter van de 43e editie van het Internationale ComedyArts Festival.

Het Juryrapport luidt:
"Met een uitmuntend gevoel voor het bijzondere, een vleugje melancholie en briljante timing weet Släpstick zowel publiek als critici te bekoren.
 

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Variopoolzaal
  Van Tot Toelichting
€ 23.50

Vrijdag 13 december 2019 vanaf 20:15