Abspoel & Bischoff Vive Aznavour!

Met Vive Aznavour brengt Michael Abspoel een jaar na het overlijden van Aznavour, een ode aan de man die de vergankelijkheid tartte en bleef zingen als een jonge god.

Hij herdenkt hem niet alleen met muziek, maar ook met een zoektocht naar de invloed van Aznavour op zijn en ons leven. Daarbij de vraag stellend: hoe heeft hij ons geraakt ? In het programma zal Michael Abspoel de nummers dan ook inleiden aan de hand van persoonlijke verhalen en herinneringen. Daarnaast leren we Aznavour zelf beter kennen, door anekdotes over zijn doorleefde leven. Elk nummer krijgt zo een extra emotionele lading.

Dat Aznavour meer te vertellen had dan alleen over de liefde, zal tijdens deze voorstelling wel duidelijk worden. Zijn maatschappelijke engagement was groot en hij behandelde veel taboes in zijn nummers. Deze benadering van Aznavour in de voorstelling doet volgens Michael Abspoel het meest recht aan de meester. Charles Aznavour sprak een universele taal, kwetsbaar en authentiek, die iedereen begreep en met een stem die in de ziel raakte.

Voor de een is dit programma een warm weerzien, voor de ander een verrassende eerste kennismaking met deze tijdloze en unieke artiest.
Vive Aznavour is kortom een intieme muziekavond met een voor iedereen herkenbare en persoonlijke benadering.

Michael wordt net als in Vive Brel ook in Vive Aznavour begeleid door de bekende Jazz en World Music-pianist Marc Bischoff, die de nummers ook arrangeerde.

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Roel Oostrazaal (geplaceerd)
  Van Tot Toelichting
€ 23.00

Donderdag 9 januari 2020 vanaf 14:30

Laweiplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
9203 KL, Drachten