Akitadag 2019

De Akita Inu, de spirituele hond en de spiegel van de ziel.
Zondag 15 september is het de dag van de Akita Inu.

Een onbegrepen ras maar een ras die de boodschapper is van de ziel. De boodschapper tussen de boven en de onderwereld en die waakt over zijn dierbaren.
Deze dag staat weer in het teken van de Akita.

Waarom is de Akita hier en wat maakt hun zo bijzonder. Waarom dit ras niet voor iedereen geschikt is en welke boodschap zij hebben.
Ik roep daarom iedereen op die een Akita heeft om hier bij te zijn. Waarom ben je in het bezit van een Akita, wat geeft het je en wat is de meerwaarde van jou Akita. Er is tijd en ruimte om jezelf te laten horen.

Er zullen weer workshops gegeven worden door de beheerders van de FB pagina: Akita, Spiegel van de ziel.

Tevens worden er deze dag workshops gegeven voor geinteresseerden zonder Akita maar wel met dit thema.

Einde middag zal er een aangelijnde wandeling plaats vinden. Een wandeling langs de waterkant van de Oosterschelde, door het bos en het dorp en natuurlijk gaan we met het trekpontje mee.

Aan het kleine strand kan lekker pootje gebaad worden voor mens en hond. Een aangelijnde wandeling van ongeveer 6/7 kilometer.

Uiteraard is het gele lintje van kracht en houden wij gepaste afstand! Yellow Dog Project! Net als ieder mens heeft ook iedere hond zijn ruimte nodig!
Neem je maatregelen als je weet hoe je hond reageert op mensenmassa en andere honden. Denk aan een drinkbak (water is aanwezig) en poepzakjes om de natuur niet extra te bevuilen!

Praktische informatie

Vanaf Zondag 15 september 2019 tot en met Zondag 15 september 2019

Dag Van Tot
Zondag 10:00 18:00

Kuupjesweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
4486 PL, Colijnsplaat