Alex Roeka - Rauwe Genade

Hij won twee Edisons, de Nederlandse Oeuvreprijs Kleinkunst en Cabaret en de Annie M.G. Schmidt-prijs. Maar op z’n lauweren rusten, dat doet Alex Roeka niet. Dat is niet goed voor hem. Zolang Alex nieuwe liedjes schrijft, is hij op z’n best. Daar doen wij natuurlijk ons voordeel mee, want geen betere plek voor Alex’ intelligente levensliedjes dan de intieme setting van Walhalla.

Alex Roeka boorde onlangs per ongeluk een heel nieuwe inspiratiebron aan toen hij na ruim veertig jaar weer in een Zeeuws dorp ging wonen. De keukentafelgesprekken met familie, vrienden en verdwaalde randfiguren zijn nu de liedjes voor zijn nieuwe programma ‘Rauwe genade’.

Liedjes over herinneringen, vragen, verwijten, vreemde gedachtespinsels, ideeën en nooit uitgevoerde plannen; Alex laat ze u allemaal horen tijdens een middag vol luisterliedjes in Walhalla.

Natafelen
Komt u zondag na de voorstelling gezellig natafelen? U kunt in het Foyer Café van Kantine Walhalla een hoofd- en nagerecht nuttigen voor maar 15 euro. Zodra het menu bekend is vindt u dat op de website van Theater Walhalla. Graag vooraf even kaarten kopen!

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 17.00

Zondag 23 februari 2020 Vanaf 15:00 tot en met 22:45