Amsterdam Light Festival - Stromma

Een sprookjesachtig decor

In de Amsterdamse binnenstad staat een hartverwarmend evenement op de agenda. Amsterdam Light Festival zet de stad voor het achtste jaar op rij in de spotlights; tegen het sprookjesachtige decor van onze eigen Amsterdamse grachten zal de stad stralen door vele kunstwerken van licht. Hét middel tegen iedere winterdip. Dus sjaal om en naar buiten, want de stad is adembenemend mooi deze winter!

Stap in de wondere wereld van Amsterdam Light Festival en zie met eigen ogen hoe betoverend licht kan zijn als het donker is. Dit jaar staat het thema “DISRUPT!” centraal. Veel kunstenaars uit binnen- en buitenland hebben prachtige werken gecreëerd voor onze Amsterdamse grachten waarbij velen het effect van de mens op de natuur en het klimaat niet onbesproken wilden laten. Je kunt het festival op twee manieren beleven: vanaf het water of vanaf de kade. Op het water is er een prachtige vaarroute uitgestippeld. Deze Amsterdam Light Festival route voert je langs, onder en door ongeveer 20 adembenemede kunstwerken van licht. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Speciaal voor het festival bieden wij de Amsterdam Light Festival Cruises aan, zowel op onze Open Boats en een aantal Dining Cruises, als op de klassieke rondvaartboten. Daarnaast kun je kiezen voor een combinatieticket voor de Amsterdam Light Festival Cruise met de A'DAM LOOKOUT of This is Holland

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 18.00 € 32.50
Kinderen € 12.50 € 21.75