André Dongelmans, Laus Steenbeeke e.a. Ghost Stories (16+)

BANG ZIJN WAS NOG NOOIT ZO LEUK! DURF JIJ HET AAN?

De West End hit Ghost Stories naar Barendrecht! Een achtbaan van spanning en huiveringwekkende momenten die wereldwijd al door ruim 500.000 bezoekers werd gezien.

Dr. Kuiper, een professor in parapsychologie, geeft een lezing over spookverhalen. Drie van de door hem verzamelde verhalen zijn hem in het bijzonder bijgebleven: dat van een nachtwaker, een jonge bestuurder en een zakenman die zijn eerste kind verwacht. Hebben die drie onverklaarbare ervaringen íets met elkaar te maken?

Waarschuwing: Ghost Stories bevat momenten van extreme spanning. De voorstelling is niet geschikt voor personen onder de 16 jaar. Wij raden iedereen met een nerveuze instelling aan om serieus te overdenken de voorstelling te bezoeken.

De pers over Ghost Stories:
“Brilliant and deeply unsettling” – The Daily Telegraph
“Genuine scary fun” – The Sunday Times
“An immaculately crafted evening of entertainment” – Time Out
“Brilliantly scary” – Daily Express

Voorafgaand of na afloop genieten bij Spruit eten & drinken
Kom voorafgaand aan de voorstelling gezellig een hapje eten bij het inpandige restaurant Spruit eten & drinken. De actuele kaart vindt u hier. Reserveren voorafgaand is gewenst, via www.spruitbarendrecht.nl/reserveren of telefonisch via 0180-222090.
Geniet na afloop de voorstelling met uw gezelschap aan een gereserveerd Theatertafeltje met daarop een drankje naar keuze en heerlijke hapjes. Het Theatertafeltje reserveert u gemakkelijk direct bij de reservering van uw tickets.

Praktische informatie

Leeftijd
Minimum leeftijd 16
Cultuur
Zaal/Ruimte Grote Zaal
  Van Tot Toelichting
€ 27.50 € 29.00

Vrijdag 18 oktober 2019 vanaf 20:15