Atlantis

ATLANTIS

Muziek | Theater | Nieuw | Beter | Beschaving | Lizard People

In Atlantis bouwt de Veenfabriek met muziek, theater en gastronomie op eigenzinnige wijze aan een nieuwe beschaving. Vol van klanken, verhalen, fantasie en complottheorieën. Brutaal en liefdevol.

Hoe kun je voorkomen dat je murw raakt van de rampgebieden over het klimaat en de toenemende polarisatie? Hoe kun je hoopvol blijven in een cynische wereld?

Het is twee voor twaalf en we weten massaal niet wat we moeten doen. Maar toch moeten we geloven dat het anders kan en dat jij degene bent die wat kan bedenken. Niet perse serieuzer, of belangrijker. Maar fouter, raarder, anderser. Terwijl de doomsday klok tikt, ontstaat op bouwgrond een subtropisch zwemparadijs waarin je kunt tijdreizen. Is er nog hoop voor deze beschaving? Kunnen we door terug te kijken, verzinnen wat onze beslissingen van morgen zullen zijn?

Wees van harte welkom bij de eerste steenlegging van Nieuw-Atlantis! Inclusief een heerlijk vegetarisch diner met invloeden uit Mauritanië en het Midden-Oosten. Je proeft smaken uit de oudste beschavingen.

Praktische informatie

Leeftijd
Minimum leeftijd 12
Prijs
Prijs vanaf 27.50
  Van Tot Toelichting
€ 27.50 voor kinderen en volwassenen
CJP € 23.50

*Het Atlantismenu is inbegrepen in het ticket. Dit is een vegetarische maaltijd met een dessert. Er wordt gezamenlijk rondom en tijdens de voorstelling gegeten. De adviesleeftijd is 12+ Tijdens onze voorstellingen kunnen beeld- en geluidsopnames worden gemaakt, ook van het publiek. Als u aanwezig bent bij de voorstelling, stemt u ermee in dat u op beeld- en/ of geluidsdragers kunt worden vastgelegd en dat deze beelden openbaar gemaakt kunnen worden. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Vanaf Woensdag 18 september 2019 tot en met Zondag 22 september 2019

Dag Van Tot
Zondag 13:00 16:00
Woensdag 19:00 23:00
Donderdag 19:00 23:00
Vrijdag 19:00 23:00
Zaterdag 19:00 23:00