B&B de Ruimte

Origineel en betaalbaar overnachten

B&B De Ruimte, een leuke, originele en betaalbare overnachting – inclusief een heerlijk ontbijtje – op loopafstand van het historische centrum van de havenstad Harlingen. Gelegen aan het Unesco Werelderfgoed de Waddenzee. De Ruimte biedt diverse overnachtingsmogelijkheden aan. Bijvoorbeeld in een 1- of 2-persoons trekkershutje met een gedeelde badkamer met douche in toilet. Of een 4-persoons trekkershutje met gedeelde badkamer. Ook heeft de B&B de beschikking over een 4-persoons appartement met een zeer ruime zit/slaapkamer met privé douche en toilet, plus een eigen ingang met tuin.
De Ruimte heeft een eigen parkeergelegenheid, dus het parkeren is gratis. Het station is op tien minuten loopafstand. De gasten van De Ruimte kunnen gratis gebruik maken van WiFi.
De Ruimte is door de ligging een ideale startplek voor een dagje naar de Waddeneilanden, de regio of als een van de pleisterplaatsen als de Elfstedentocht wordt gefietst of gewandeld. Een overnachting kost vanaf 25 euro p.p.p.n. Vraag naar de speciale tarieven voor meer dan drie overnachtingen buiten het seizoen.