Barbarossa Beachclub

Barbarossa is een mooie, bijna restaurant ogende beachclub op het levendige Zwarte Pad van Scheveningen. Dit strak ingerichte strandpaviljoen, met veel natuurlijke elementen en grote raampartijen, geeft je meteen een ontspannen gevoel. Kwaliteit en een ontspannen sfeer zorgen voor de ideale dag weg op het Zwarte Pad. Van feesten en bruiloften tot een gezellige familielunch en diners, Barbarossa is van alle markten thuis en zorgt voor mooie herinneringen op dit leuke stukje strand van Den Haag!

Eten en drinken
De kaart van Barbarossa is gevuld met heel veel luxe gerechten, hoge kwaliteit van ingrediënten en gerechten draagt er aan bij dat je ontbijt, lunch of diner van sterrenkwaliteit is. Geniet bij deze strandtent van de traditionele Mediterrane en Aziatische keuken onder het genot van een heerlijk wijntje. De mooi opgemaakte gerechten zijn een ware lust voor het oog, maar ook zeker voor de maag. Echte liefhebbers van voedsel kunnen bij Barbarossa hun geluk niet op!

Events op het strand 
Barbarossa is met het mooie interieur en de grote, open ruimte dé ideale locatie voor events. Van privégelegenheden tot zakelijke afspraken, Barbarossa regelt het hele programma voor je. Bedrijfsuitjes worden tot in de puntjes geregeld en de teambuilding draagt bij aan een leuke, ontspannen dag, natuurlijk met afsluitend drankje en hapje.
Barbarossa bezorgt je ook de mooiste babyshower, kinderfeestje, borrel en barbecue. Maar ook trouwen is op deze plek een goede aanrader. Tot in de puntjes toe regelt het team van Barbarossa jouw dag.

Bereikbaarheid 
Beachclub Barbarossa is gemakkelijk te bereiken met de auto. Volg voor het strand de borden Scheveningen strand en rij door tot het Zwarte Pad. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan het Zwarte Pad (op twee minuten loopafstand) of in de grote parkeergarage aan de Zwolsestraat. Ook met het openbaar vervoer is Barbarossa goed bereikbaar: verschillende trams en bussen hebben het Zwarte Pad als eindhalte.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Zondag 10:00 22:00
Maandag 10:00 22:00
Dinsdag 10:00 22:00
Woensdag 10:00 22:00
Donderdag 10:00 22:00
Vrijdag 10:00 22:00
Zaterdag 10:00 22:00

* Barbarossa is gedurende het strandseizoen elke dag van 's morgens vroeg tot 's avonds laat geopend. In de wintermaanden is Barbarossa gesloten.