Basisworkshop Natuufotografie

Een echte basiscursus natuurfotografie met eerst een theorie-avond (op maandagavond 27 mei) en daarna een praktijkbijeenkomst (op dinsdagavond 4 juni). Deze workshop wordt beide dagen gegeven door natuurfotograaf Johan van de Watering. .

De theorie-avond op 27 mei is in het MEC-lokaal van T-Huis Visdonk. Tijdens deze theorie-avond komen alle basistechnieken aan bod en leer je welke mogelijkheden je camera allemaal biedt.

Op 4 juni gaan we dat in de praktijk buiten toepassen op het verrassende landgoed Visdonk en bij het Rozenven. Tijdens deze praktijkbijeenkomst is ook de boswachter van Natuurmonumenten aanwezig. Deze vertelt u tijdens de workshop meer over de flora en fauna die je kunt tegenkomen in het bijzondere natuurgebied Visdonk/Rozenven.

  • Maandagavond 27 mei van 19.30 – 22.00 uur theorie (bij het MEC)
  • Dinsdagavond 4 juni van 18.30 – 22.00 praktijk bij het Rozenven

Door middel van het documentatiemateriaal dat u de eerste avond meekrijgt, kunt u het thuis nog eens goed nalezen. Na die eerste avond gaan de deelnemers tijdens de praktijkbijeenkomst zelf aan de slag in het terrein en geeft de fotograaf aanvullende tips.

Iedereen vanaf 16 jaar is welkom. Deze workshop kan gevolgd worden met alle soorten digitale fototoestellen zoals spiegelreflex- en systeemcamera’s.


De prijs is inclusief koffie/thee en documentatie-materiaal.
Voor meer informatie, zie ook www.johanvandewatering.nl

 

Praktische informatie

Leeftijd
Minimum leeftijd 16
Maximum leeftijd 80
  Van Tot Toelichting
€ 57.50

Maandag 27 mei 2019 Vanaf 19:30 tot en met 22:00

Dennescheerderdreef 11 Model.NdtrcItem.HouseNumber
4707 PK, Roosendaal