Beachclub the Bing

Op het strand van Hoek van Holland staat het hele jaar door Beachclub The Bing op een plek waar natuur en cultuur elkaar raken, of te wel, ‘nature meets culture’. Overdag genieten van de zee en het strand, ontspannen op het sfeervolle terras met een goede wijn en van heerlijke Italiaanse antipasti. Gezellig uit eten of dineren op een bijzondere plek en genieten van mooie gerechten.

In de avond verandert restaurant The Bing in een theater aan zee met veel live music optredens, cabaret en stand-up comedy. Ook buiten het zomerseizoen zijn er optredens gepland en heeft een bezoek aan het strand en de duinen zijn charmes. Na een heerlijke frisse wandeling lekker bijkomen in het warme interieur van The Bing en genieten van een geweldig uitzicht.

Beachclub The Bing ligt op een van de mooiste stranden van Nederland en is zeer geschikt als originele feestlocatie voor het geven van een spetterend feest, bedrijfsfeest, gala, receptie, borrel op het strand of een romantische bruiloft in een mooie en luxe ambiance. The Bing is aangemerkt als officiële trouwlocatie voor het voltrekken van het huwelijk.

Praktische informatie

Voor kinderen
Kinderstoel Ja
Ligging
Bij strand/zee Ja
Eetgelegenheid
Afhuurmogelijkheid Ja
Synergy
Synergy Relatiecode 725771
Archie-Cleavis ID