Beau Schneider, Mike Weerts e.a. Hendrik Groen - Zolang er leven is

De knuffelbejaarde van Nederland terug in het theater! Voor alle fans is hier de nieuwe Hendrik Groen - Zolang er leven is, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis.

Geniet van een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten.

De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling. Je ziet Beau Schneider in de hoofdrol. Want zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt: ‘In iedere bejaarde zit ook nog altijd een jong iemand verborgen’.

Misschien las je de dagboeken van Hendrik Groen of je zag de serie op tv? Grote kans want meer dan een half miljoen exemplaren zijn ervan verkocht en ze werden bekroond met de NS Publieksprijs. Ook in het theater is het succes ongekend. De vorige voorstelling over Hendrik Groen, Pogingen iets van het leven te maken was avond na avond uitverkocht.

Blindentolk

Bij deze voorstelling is een blindentolk van Komt het Zien! De live audiobeschrijving kunnen blinden en slechtzienden horen via een speciale koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor, de kostuums en is er een ‘meet & feel’ inleiding. Dit zeiden slechtzienden eerder:

De blindentolk heeft even zijn ogen aan mij geleend.
Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien.

Deze kaarten kun je reserveren via de Theaterkassa. Bel van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 - 16:00 uur naar 0318-540 141. 

Blindengeleidehonden zijn welkom. Geef dit bij het reserveren aan ons door, zodat wij in overleg de meest geschikte plek in de zaal kunnen uitzoeken.

Bestel ook kaarten voor de inleiding

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Grote Zaal
  Van Tot Toelichting
€ 31.45 € 34.00

Vrijdag 10 april 2020 vanaf 20:00