Beleef de natuur met al je zintuigen! NP Loonse en Drunense Duinen

Zondag 25 mei organiseert IVN Brabant van 10.00 tot 12.00 uur een natuurbelevingstocht in Drunen. Beleef samen met een duingids de natuur door te horen, zien, voelen en ruiken!.

Beleef de natuur met al je zintuigen!

Tijdens deze tocht door Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen ga je samen met een duingids op pad. Niet echt om te wandelen maar vooral om de natuur met al je zintuigen te beleven. Door het uitvoeren van allerlei verrassende opdrachten, kom je meer te weten over de natuur. Al je zintuigen worden geprikkeld en wakker gemaakt. De tocht is ongeveer 3 kilometer, daarom is deze excursie zeker ook geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen.

Informatie en aanmelden
  • IVN Brabant organiseert deze belevingstocht. Bereikbaar via 088 500 3110 of brabant@ivn.nl.
  • Vooraf aanmelden is nodig zodat voldoende gidsen beschikbaar zijn.
  • Graag om 09.45 uur aanwezig zijn zodat de groep op tijd kan vertrekken.
Over IVN

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 4.00 € 5.00

Zaterdag 25 mei 2019 Vanaf 10:00 tot en met 12:00

Oude Bossche Baan 6 Model.NdtrcItem.HouseNumber
5071 RR, Udenhout