Bert Visscher Hij wordt vanzelf moe

Hij zal het wel nooit leren, want opnieuw dreigt er een puinhoop. Het begint al met een verhaal over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. Moeten die woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel De Uitstrijk windmolens wil bouwen? Visscher stort zich er weer vol in en is daarbij “onbetaalbaar geestig”, aldus Algemeen Dagblad in een vijfsterrenrecensie.

 

De pers over Bert Visscher:

  • Algemeen Dagblad *****: “Nieuwe Visscher is onbetaalbaar geestig. (…) Hij duikt nu in de romantiek van het zigeunerleven en stoft op geheel eigen wijze de onvergankelijke clichés van het nomadische leven af. (…) Visscher buit zijn komische talent – het prethoofd, zijn onbeschaamde verkleedpartijen, de woede wanneer dingen wéér niet lukken – ten volle uit, waarbij hij, de sukkelaar met de beste intenties, een chaos creëert die de zaal doet golven van het lachen. Zijn tempo is onnavolgbaar, zijn arsenaal aan grappen en grollen onuitputtelijk.”
  • NRC Handelsblad ****: “Visscher voegt opnieuw een energieke, zeer grappige show toe aan zijn oeuvre, waarmee hij bewijst nog lang niet moe te zijn.”

 

 

 [toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

 

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Theaterzaal
  Van Tot Toelichting
€ 27.50 € 29.50

Dag Van Tot Toelichting
Donderdag 26 september 2019 20:15
Vrijdag 27 september 2019 20:15

Asvest Model.NdtrcItem.HouseNumber
2611 PK, Delft