Bijzonder concert Orkest Koninklijke Luchtmacht in Kerkrade

Maak maar alvast plaats in je agenda want op 13 april 2019 zal voor de vierde keer de Euregionale Zwaailichtendag plaatsvinden in Kerkrade. Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan een aantrekkelijk programma voor jong en oud. Het is nog te vroeg om je al volledig te informeren hierover maar de organisatie kan je wel al een tipje van de sluier geven.

De Euregionale Zwaailichtendag wordt namelijk afgesloten door een concert van het Orkest Koninklijke Luchtmacht! Dit concert wordt aangeboden door JFC HQ Brunssum. Een concert bijwonen van dit orkest is een ware beleving. Dit is namelijk muziek voor mensen die niet bang zijn voor een stootje! Dat kan ook niet anders met een blazerssectie van meer dan veertig man.

Het orkest zoekt altijd verrassende samenwerkingen op het podium en zal dat dit keer ook weer doen. Thema van het concert is Missions. Je leert nummers als Uptown Funk van Bruno Mars en Firework van Katy Perry op een nieuwe manier kennen. Een lichtshow en beelden op een Ledwall zorgen voor een spectaculair decor. Een unieke combinatie wat zorgt voor veel spektakel tijdens het concert.

Praktische informatie

Zaterdag 13 april 2019

Model.NdtrcItem.HouseNumber
6461 EB, Kerkrade