Bockbier festival Amersfoort

Een feestje brouwen in de Amersfoortse binnenstad: zeven jaar Amersfoort Bockbier Festival!
Het Amersfoorts Bockbier Festival viert feest! Van vier tot en met zeven oktober zullen ruim vijfduizend (bock)bierliefhebbers het tot sfeervolle biertuin omgetoverde Krankeledenplantsoen aandoen om met ons het lustrum te vieren. Met een te gek livemuziekprogramma, veel variatie aan heerlijke hapjes en meer dan 50 verschillende bockbieren van tap belooft Amersfoorts meest succesvolle bierfestival dit jaar een feestje te worden om nooit meer te vergeten. Toch lijkt ons een beetje extra uitleg hier en daar wel gepast; er verandert namelijk best wat in zes jaar tijd!

Entree
Laten we één ding voorop stellen: iedereen is welkom en we sturen onze bezoekers zo goed mogelijk voorbereid op ‘proefpad’. Ben je onder de achttien jaar, dan hebben we een (bijna) even ruim aanbod aan alcoholvrije drankjes! Bij het kopen van een entreebewijs krijgt iedere bezoeker een ABF2018 glas, een opschrijfboekje, een pen en een festivalpasje. Met dit pasje betaal je (verbazingwekkend genoeg) je biertjes, en deze kunnen opgewaardeerd worden bij de entree en bij de mobiele kassa’s. Voor ’t gemak hebben we het ook voor elkaar gebokst dat dit vooraf online geregeld kan worden op www.amersfoortsbockbierfestival.nl .
Zit je niet te wachten op de rij voor de kassa, koop dan via dezelfde website een ¬Skip the Line-ticket. Deze kan, na betaling, opgehaald worden met dezelfde beloofde attributen bij Loodgieter Gouw (naast de OLV-toren) en garandeert dat je de eerste keer niet in de reguliere rij hoeft te staan.
Het festivalterrein op komen doet men zoals gebruikelijk via de reguliere entree, verlaten kan via Long John’s Pub, Boothill Saloon en de reguliere entree.

Bandjes, glazen, pasjes & meer!
Iedere bezoeker…

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Donderdag 3 oktober 2019 16:00 23:00
Vrijdag 4 oktober 2019 12:00 23:00
Zaterdag 5 oktober 2019 12:00 23:00
Zondag 6 oktober 2019 12:00 22:00

Krankeledeplantsoen Model.NdtrcItem.HouseNumber
3811 BN, Amersfoort