Boerenmarkt Woudsend met gratis vaartochtje door het dorp

De markt en activiteiten staan in het teken van het boerenleven op haet platteland, o.a. verkoop van verse streekproducten, zoals vlees, kaas, groente, fruit, honing, vis, jam, boerenijs, vachten, bloemen, planten, enz. De horecabedrijven zullen heerlijke streekproducten voor u bereiden, waarvan u op de terrasjes gezellig kunt genieten. Gedurende de markt zijn er verschillende (kinder)activiteiten.

Gratis vaartochtje tijdens de boerenmarkt
Tijdens de boerenmarkt kunt u een gratis vaartochtje door het dorp maken. U stapt op bij de passantenhaven, vlakbij de markt. De boot brengt u naar de Houtzaagmolen “De Jager”. Vanaf dit eindpunt is het ca. 5 minuten lopen naar de boerenmarkt. Deze wandelroute voert u door het historische centrum met z’n smalle steegjes en de gezellige Midstrjitte met verrassende winkeltjes.

Ontdek historisch centrum
Ontdek tijdens een korte wandeling het watersportdorp Woudsend met leuke straatjes en de vele unieke steegjes, de molens en de kerken. Kortom sfeer, gezelligheid en nostalgie voor jong en oud.

Gratis aanleggen
Overdag kan er gratis worden aangelegd in de nieuwe passantenhaven; de boerenmarkt en het centrum zijn hierdoor voor watersporters op loopafstand zeer goed te bereiken.

Bezoek de boerenmarkt; sfeer, gezelligheid en nostalgie voor jong en oud.

Praktische informatie

Gratis toegang

Vanaf Donderdag 9 juli 2020 tot en met Donderdag 20 augustus 2020

Dag Van Tot
Donderdag 11:00 17:00