Bootverhuur Hospes

Faciliteiten: Privé haven, Privé parkeerplaats, Sanitair, WIFI, Zwemwater, Jachtwerf met bootservice & walkraan

Het adres voor de huur van zeiljachten en luxe motorboten!
Watersport en gastvrijheid zit in onze genen. Onze vloot is modern, goed onderhouden en veelzijdig. Bootverhuur Hospes verhuurt zeiljachten van de gerenommeerde merken; Bavaria, Beneteau, Dehler, Delphia, Dufour en Victoire.

De luxe en comfortabele motorboten Cabin (ontwerp Langenberg) en Linssen Grand Sturdy zijn van alle gemakken voorzien. Dankzij de lage doorvaarthoogte van onze motorboten Cabin en Linssen, kunt u vele kleine kanaaltjes van Friesland bevaren zoals de bekende Elfsteden route. Ontdek met onze jachten de mooiste vaarroutes van Friesland en Nederland.

Vanuit onze jachthaven bent u zonder bruggen/sluizen zo op het Sneekermeer en binnen 5 minuten in het gezellige stadscentrum van Sneek.

Bezoek tijdens uw vakantie de prachtige historische stadjes Sloten, Ijlst, Workum, Stavoren, Hindeloopen of maak een oversteek op het IJsselmeer naar één van de Hanzesteden. Vaar met één van onze zeiljachten naar de Waddeneilanden zoals Texel, Vlieland of Terschelling.

Bootverhuur Hospes is een familiebedrijf dat meer dan 80 jaar bestaat en waar inmiddels de vierde generatie is aangetreden. Met een eigen Jachtwerf en servicedienst, natuurlijk is een proefvaart in een van onze schepen mogelijk.

Tijdens uw vakantie staat uw auto veilig op het terrein bij onze haven geparkeerd.

We begroeten u graag als onze gast!
Team Hospes

Praktische informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja