Brasserie Joske

Brasserie Joske is een gezellig, “bruin” restaurant waar door chefkok Clive Jarratt op hoog niveau gekookt wordt. Stap binnen en voel direct de warme sfeer en ongedwongen ambiance. De menukaart is steeds actueel en vermeldt altijd mooie seizoensgebonden gerechten. In de keuken wordt uitsluitend gewerkt met verse producten en kruiden.

 

De magnetron staat onder de bar en wordt alleen gebruikt voor warme chocolademelk en babyvoeding. Speciale dieetwensen van gasten vormen geen enkel probleem. De bediening is vriendelijk, attent en uiterst professioneel. Het restaurant biedt plaats aan 58 gasten.

 

In de zomer kunt u heerlijk vertoeven op het rustig gelegen terras (60 zitplaatsen), met uitzicht op het karakteristieke gemeentehuis van Sint-Michielsgestel. Bijkomend voordeel: een nagenoeg onbeperkte gelegenheid tot gratis parkeren.

U kunt bij ons gebruik maken van de zaal, die bijzonder geschikt is voor vergaderingen, presentaties en feesten voor gezelschappen tot 100 personen. Bij mooi weer heeft u zelfs een afgescheiden stuk van het terras tot uw beschikking.