Cafe Restaurant De Mug

Cafe 

De Mug is het oudste en gezelligste Cafe van Middelburg, een echt bruin Cafe waar iedereen zich thuis voelt. De sfeer is ongedwongen. De Mug is zelfs uitgeroepen als beste Cafe van Nederland. Bierassortiment Bij de Mug ben je als bierliefhebber aan het juiste adres, wij hebben zelfs ons eigen bier " Mug Bitter"   Het assortiment telt meer dan 150 verschillende bieren op fles, en 7 verschillende bieren op tap en 1 wisselende tap. Op aanvraag verzorgen wij een bierproeverij. Wat houd dat in? Je krijgt 3 of 6 verschillende bieren, over elke bier verteld een medewerker van de Mug een korte beschrijving en je krijgt wat kleine hapjes erbij geserveerd. 

Gezelschappen Gezelschappen van groepen, raden we aan om telefonisch contact op te nemen. Tot de mogelijkheden behoren onder andere bedrijfsborrels, bedrijfsetentjes, jubilea en verjaardagen. 

Restaurant 

Bij De Mug is eten een Bourgondische, culinaire belevenis. Chef Lanny ziet erop toe dat alles voor klant voldoet aan een hoge standaard. Van bitterbal, een daghap tot een 3-gangen menu. Alles wat de klant krijgt geserveerd, krijgt aandacht voor details. Bij de Mug vinden we het dat elk gerecht de juiste balans heeft. Daarvoor gebruiken we regionale producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Gezelschappen

Voorgezelschappen van een groep personen, raden we je aan om telefonisch contact op te nemen. Daarvoor hebben we in Cafe/Restaurant meerdere ruimtes beschikbaar. Een besloten ruimte reserveren is ook mogelijk, daar doen wij bij de Mug niet moeilijk over.  Kom langs en bekijk de mogelijkheden. 

Chef Lanny

Lanny van Waarde heeft sinds april 2017 de leiding over de Mug en haar team. Lanny is zijn culinaire carrière begonnen op zijn 19e bij de Mug. Daarna verlaat bij Zeeland en bewijst hij zich als soms-chef bij Corona in Den Haag en bij het 5 sterren hotel "Amstel Hotel Amsterdam", toch niet op de minste plek om soms-chef te zijn. Als rasechte Zeeuw keert hij terug naar Zeeland. Begint hij waar het ooit begon, bij de Mug als Chef. 

Lanny: 'Elke gast verdient constante kwaliteit, dat is het motto van De Mug en daar zet ik me dagelijks met plezier voor in! 

Biologisch 

De gerechten bij De Mug worden bereid met biologische producten. Als het mogelijk is gebruiken we daarvoor Zeeuwse streekproducten. Biologisch houdt ook in dat we eerlijk gevangen vis gebruiken, dat is vis gevangen zonder bijvangst en voorzien van een van de belangrijkste, erkende keurmerken. Voor de gerechten met vlees werken we bij de Mug alleen met betrouwbare leveranciers. Het vlees heeft een Beter Leven keurmerk of het EKO keurmerk. 

Hotel

Salpen in een bijzonder hotel in de binnenstad van Middelburg doe je in Hotel De Mug. Het hotel telt op dit moment 2 luxe appartementen en 2 ruime sfeervolle suites van circa 30 m2. Het hotel is op de 1e verdieping van het monumentale panden en is uitsluitend via trap bereikbaar. Elk appartement bestaat uit twee verdiepingen. Een beschikking over 3 of 4  enkel boxspring persoons bed en een eigen, volledige ingerichte woonkeuken. Zowel de appartementen als suites zijn stijlvol met behoud van originele stijlelementen en van alle gemakken voorzien. Het hotel is centraal gelegen in Middelburg en op loopafstand van de mooie historische bezienswaardigheden van de stad. 

We hopen u binnenkort te verwelkomen in ons Cafe Restaurant hotel De Mug. 

Praktische informatie

Dag Van Tot
Maandag 10:00 00:00
Woensdag 10:00 00:00
Donderdag 10:00 03:00
Vrijdag 10:00 03:00
Zaterdag 10:00 03:00
Zondag 10:00 00:00

Vlasmarkt Model.NdtrcItem.HouseNumber
4331 PG, Middelburg