Camera Japan Festival

Op Camera Japan zie je maar liefst veertig Japanse films uit alle genres: van arthousedrama’s en komedie tot horror en anime. Verwacht verder culturele en culinaire workshops, foto-exposities, een quiz en de jaarlijks terugkerende filmbrunch.

Filmprogramma
Het overkoepelende thema van dit jaar is 'Youth', in de breedste zin van het woord. Het filmfestival opent met een internationale première van Little Miss Period van regisseur Shinada Shunshuke. Andere hoogtepunten van het festival zijn o.a. de nieuwste film van Kawasa Naomi Vision, Sabu's Jam en Melancholic, het prijswinnende debuut van Tanaka Seiji.

Workshops en Kids' Day

Naast films focust Camera Japan zich ook op andere (beeldende) kunsten, cultuur én eten. Laat je creativiteit de vrije loop tijdens een workshop origami, kalligrafie of kyaraben. Voor de kleinste bezoekers is op zondag 29 september een speciale middag georganiseerd met o.a. deze workshops, maar je kan er ook films bekijken, ansichtkaarten maken en op de foto in de photobooth. Ouders zijn ook welkom.

Het festival vindt plaats in zowel LantarenVenster als in WORM. Kijk op de website van Camera Japan voor meer informatie per programmaonderdeel.

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Woensdag 25 september 2019
Donderdag 26 september 2019
Vrijdag 27 september 2019
Zaterdag 28 september 2019
Zondag 29 september 2019