Camping De Vossenberg

Toeristische kamperen
Op de Vossenberg zijn drie velden beschikbaar. Het kippenveld, wisselveld en het vlinderveld. In totaal zijn dit 50 toeristische plaatsen. De camping is zogezegd "klein maar fijn". De standaard faciliteiten zijn water, stroom (6 Amp.), wifi internet, onbeperkt douchen, gebruik maken van het zwembad en in de meivakantie, de hemelvaart en de 5 weken hoogseizoen gebruik maken van de recreatie. Kortom duidelijk, helder en transparant en na afloop van de vakantie word u niet met onverwachte kosten geconfronteerd.

Het vlinderveld is een comfort veld. In plaats van 6 Amp. Bieden we hier 10 Amp. stroom. Dit is net even dat beetje extra. Ook is er riolering zodat u uw vuilwater hier op kunt lozen. En het veld is net even wat ruimer opgezet met iets grotere plekken.

Sanitair
Het moderne ‘badhuis’ wordt door de gasten zeer gewaardeerd, en is dan ook van alle gemakken voorzien. Gratis douchen, gratis toiletpapier, gratis warm water. Naast de ruime douches zijn er ook nog een aantal afsluitbare washokjes, waar u in alle rust en privacy uw tanden kunt poetsen, make-up bijwerken, wassen, scheren etc. Uiteraard is er ook gedacht aan de mindervaliden, hiervoor hebben wij een fantastisch ruime aangepaste badkamer, welke alleen toegankelijk is voor gasten die dit echt nodig hebben. Ook zijn er voldoende afwasgelegenheden, de storti-potti voor het lozen van het chemisch toilet, en heeft meneer Miele gezorgd voor de nodige professionele was- en droogmachines (tegen betaling).

Restaurant
In de hoogseizoenperiodes is dagelijks het restaurant geopend, waar u heerlijk kunt genieten van een ‘eenvoudige’ plate-service tot een uitgebreid gangenmenu a la carte! Bij mooi weer bedienen is het terras geopend! 

Bar
Natuurlijk mag een gezellige bar ook niet ontbreken: deze is in het hoogseizoen dagelijks geopend vanaf ca. 12.00 tot 01.00. Dus voor een lekkere borrel, kaartje leggen of gewoon gezellig zitten bent u hier van harte welkom!

Snackbar
In de snackbar bent u van harte welkom voor al uw patat-, snack-, ijs- en plate-service wensen. Om direct op te eten, bijvoorbeeld op ons terras, of om gezellig mee te nemen naar de caravan. Keuze genoeg voor iedereen!

Zwembad
Het grote bad is ca. 20 x 10 meter groot, dus ruimte zat. Ook geweldig is het om met zijn 4-en naast elkaar van onze familieglijbaan af te gaan! Met een zonnetje erbij is het net of u in Mexico of Spanje aan het zwembad ligt, dus volop genieten! Het zwembad is alleen toegankelijk voor Vossenberg-gasten, dus het zal zelden ‘te vol’ zijn! 

Gratis WIFI op de camping
Op de hele camping is het mogelijk om het internet op te gaan door middel van wifi. Dit met een Laptop, ipad, of met een handig telefoontje. En het mooiste voor u is dat het helemaal Gratis is.

Omgeving
In de directe omgeving van de Vossenberg treft u een grote diversiteit aan van attracties en andere leuke dingen aan. Hieronder een opsomming:
- Dierenpark Wissel
- Midgetgolfbaan
- Plaatselijke markt: kaasboer, groentenman, visboer, stoffen, kleding, bloemen en planten
- 'Hagendoornsplaatse': Dit is een museum - boerderij waar u kunt zien hoe men vroeger in en om een boerderij leefde
- 'De vosselhoeve': Klootschieten, handboogschieten, boerendarten en boerengolf tussen de ezels en de lakenvelder koeien
- ‘De Koperen Ezel': Een ezelboerderij waar u een wandeling kunt maken met een ezel
- Een Hertenkamp aan de Dellenweg. En wanneer u over de Renderklippen loopt richting Heerde, kunt u in de omgeving van de Schaapskooi, de schaapskudde van deze gemeente tegenkomen
- Zwemwater het 'Emstergat' met het daarbij gelegen wellnescentrum 'De Veluwse bron'
- Recreatieplas het 'Heerderstrand' waar u ook nog een partij Pitch en Putt kunt spelen
- De 'Zandenplas': Boswachterij met museum

Zo veel te zien en zo weinig tijd!

Praktische informatie

Faciliteiten (Algemeen)
Restaurant (voor gasten) Ja
Faciliteiten (Camping)
Type camping familiecamping
Rioolafvoer op standplaats Ja
Rioolaansl. Toercaravan Ja
Electriciteitsaansluiting Ja
Stortplaats chemisch toilet Ja
Wateraansluiting Ja
eigen wateraansluiting standplaats Ja
Grond Gras
TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Sanitair
Gescheiden wasgelegenheid Ja
Verwarmd sanitair Ja
Textiel- en vaatwas
Was en drooggelegenheid Ja
Wasmachine Tegen betaling
Vaatwasplaats Ja
Voor kinderen
Speeltuin Ja
Speelveld Ja
Zwemmen
Zwembad in/op accommodatie Buiten
Kleuterbad Ja
Zwembad Buiten,Verwarmd
Doelgroep
kinderen Ja
volwassenen Ja
senioren Ja
Accommodatie
Soort accommodatie Kampeerterrein
Ligging
Rustig gelegen Ja
In/bij bos Ja
In/bij natuurgebied Ja
In/bij wandelgebieden Ja
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Ja
Toelichting toegankelijkheid Het sanitair is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja

* De camping in geopend van 1 april t/m 31 oktober.