Camping Synneveer

De camping is gelegen aan de Zwarte Brekken en ligt ongeveer 2 kilometer van het centrum van Sneek. Daarnaast is er een haven aanwezig met 20 ligplaatsen en zijn er een aantal steigertjes om op te gaan zitten, om bijvoorbeeld te vissen en waar vanaf u het water in kunt. Tevens is er een trailer helling aanwezig.
Zeilen, surfen, vissen, kanoën, zwemmen, toeren met de motorboot, het kan allemaal vanaf camping Synneveer! De camping ligt direct aan het water! Er zijn 25 eenheden. Voor elke eenheid is er een stroom aansluiting.

VOORZIENINGEN CAMPING
* 4 douches
* 4 toiletten en 1 urinoir

Naast de camping hebben wij een boerenbedrijf. Wij houden koeien en schapen. Daarnaast zijn er andere dieren, zoals paarden, geiten, kippen, konijnen, poezen en een hond. Komt u gerust een kijkje nemen bij alle werkzaamheden op en rond de boerderij. Wilt u de handen eens uit de mouwen steken? Ook dat kan. Meehelpen met het melken, of hooi ophalen in het land? Jong of oud, iedereen is van harte welkom!

OMGEVING
Plaatsen als Sneek, IJlst en Langweer zijn heel goed per (zeil)boot bereikbaar. Wat dacht u van een tochtje van een half uurtje met de boot naar de supermarkt? Er zijn verscheidene vaartjes, waar u al varend van de prachtige natuur kunt genieten. Daarnaast is het open water perfect voor de watersporter die van zeilen of surfen houdt. Het Sneekermeer is makkelijk bereikbaar. 

Wanneer u zelf geen boot heeft, zijn er op de camping twee toer bootjes met buitenboordmotor te huur en vlakbij de camping poly-valken (open zeilboten).

Lemmerweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8607 JK, Sneek