Carnivale Den Haag

Festival Carnivale Den Haag biedt tijdens de kerstvakantie van 27 tot en met 30 december 2019 een winterse kermis van weleer met vermaak en vertier uit alle windstreken. Ontdek in het Haagse Huijgenspark een magische wereld met duizenden lichtjes, buitenissige artiesten, warmte en gezelligheid. Gekke, mooie tentjes die je binnentreedt om er vervolgens bizarre dingen mee te maken. Overdag gezellig voor het hele gezin, en in de avond ontluiken de rauwe randjes in de schaduw van de vlammen in de vuurkorven... 

Magie, verwondering en bizarre belevenissen 
Carnivale brengt in de donkere, rustige dagen tussen Kerstmis en Oud & Nieuw zo goed als uitgestorven acts en attracties bij elkaar. Van De Man van 1,5 miljoen Volt, de vuurvreter, het vlooiencircus, dwergen, steltlopers, burlesque danseressen en de orgelman tot de kop van Jut, de zweefmolen en Dr. Pickens Elektrisch Kabinet. Dit alles ondergedompeld in een mystieke vrolijke sfeer. De Parade maar dan anders: magie, verwondering en bizarre belevenissen voor jong en oud. Mis dit bijzondere evenement niet tijdens de kerstvakantie! 

Overdag en 's avonds
Carnivale biedt overdag bijzondere belevenissen voor jong en oud. 's Avonds verandert het festivalterrein in Carnivale Obscure waar je na een voedzame maaltijd, wandelend langs de rauwe randjes van de samenleving, kunt genieten van spectaculaire acrobatiek, vuurkunstenaars, sexy danseressen en vele andere opwindende attracties. Overal op het plein gloeit de hitte van het vuur en in de grote horecatent kun je je heerlijk opwarmen onder het genot van een ouderwetse stamppot en andere traditionele lekkernijen. Om 22:30 uur vindt er een grote eindshow plaats, waarna het feest doorgaat met spannende acts en livemuziek in de verschillende tenten.

Eten en drinken 
Eten drinken kun je tijdens Festival Carnivale in de grote horecatent. Hier worden Oudhollandse stamppotten, soepen en andere eenvoudige maaltijden geserveerd voor zowel vleeseters als vegetariërs. Daarnaast vind je in de zigeunertent geurige goulash. Natuurlijk kun je tijdens dit winterse evenement ook genieten van poffertjes, warme chocolademelk, goede koffie en volop Glühwein. Je betaalt je consumpties met Carnivale-muntjes.

Tickets 
Entreetickets voor Carnivale zijn t.z.t. online te koop via de festivalwebsite. Hieronder vind je de de verschillende prijzen van de kaartjes.

Locatie

Festival Carnivale vindt ook dit jaar plaats in het Huijgenspark. Het Huijgenspark is een prachtig stadspark in het centrum van Den Haag. Als één van de oudste groenvoorzieningen van de binnenstad heeft het Huygenspark een eigen, authentieke sfeer die medebepaald wordt door enkele fraaie omliggende panden. 

Bereikbaarheid 
Het Huygenspark is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Dankzij de ligging bij Station Holland Spoor is het makkelijk bereikbaar met trein, tram en bus. 

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 10.00
Kinderen € 5.00

Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 27 december 2019 15:00 01:00
Zaterdag 28 december 2019 15:00 01:00
Zondag 29 december 2019 15:00 01:00
Maandag 30 december 2019 15:00 01:00

Huijgenspark Model.NdtrcItem.HouseNumber
2515 BB, 's-Gravenhage