Caroni Ristorante

Bij Caroni, hartje Den Haag in Buurtschap 2005, kun je terecht voor een gezellige en intieme avond uit. Tevens is het restaurant een uitstekende keuze voor een zakendiner of lunch waar je altijd gastvrij wordt ontvangen. Het karakteristieke interieur heeft een eigentijdse inrichting en door de informele sfeer voelt het als vakantie in Toscane.

De kaart van Caroni
De wijnkaart biedt een uitgebreid aanbod die door Caroni zelf is uitgekozen en geïmporteerd bij kleine lokale wijnboeren. De menukaart bestaat uit traditioneel Italiaanse gerechten gemaakt met verse ingrediënten. Zo kun je kiezen uit heerlijke antipasti, verse pasta's en vis- en vleesgerechten geserveerd met verschillende bijgerechten. Naast een vaste kaart werkt Caroni met wisselende seizoensgebonden specialiteiten. De huisgemaakte tiramisu is een topper op de kaart. Het familiare karakter maakt het restaurant bijzonder, zo wordt je elke dag weer door een andere Caroni geholpen.

Familiebedrijf Caron
De familie Caron is het restaurant Caroni in 2002 begonnen in 't Jagertje te Den Haag. Na 10 jaar was het tijd voor iets nieuws en opende het restaurant in 2012 opnieuw haar deuren aan de Hooikade. Waarbij dochter Chloé het bedrijf nu leiding geeft. Zij heeft het concept iets aangepast en Caroni biedt tegenwoordig ook een lunchkaart aan. Bij Caroni staat de passie voor de traditioneel Italiaanse keuken aangevuld met bijzondere en schaarse wijnen centraal.

Praktische informatie

Eetgelegenheid
Nationaliteit keuken Italiaans