Casablanca Ellen ten Damme

Ellen ten Damme en The Magpie Orchestra en route
Ellen gaat verder! Na het grote succes van de show Paris-Berlin kon een vervolg, met allemaal nieuwe nummers, natuurlijk niet uitblijven.

Deze keer gaat Ten Damme nog zuidelijker, met Parijs als startpunt voor deze nieuwe muzikale zinnenprikkelende reis. Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op. Of ze ooit aan zal komen is nog maar de vraag. De grote woestijn rukt op, de benzine raakt op en Humphrey Bogart en Ingrid Bergman zijn ook allang vertrokken uit Casablanca.

Samen met haar 8-koppige superband The Magpie Orchestra brengt top-entertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker.

Casablanca vormt een spannende mix van culturen. Francais met een vleugje Arabique! Laat dat maar aan Ellen over!

Chantez! en Dansez! Maintenant, verdomme!

Met heerlijk nachtclubdiner vooraf…

Laat je voorafgaand aan de voorstelling Casablanca van Ellen ten Damme alvast onderdompelen in de mystiek van de voorstelling. We nemen je mee op reis van Parijs naar Casablanca, waarbij je met een mix van verschillende culturen in aanraking komt. Geheel in de sfeer van de voorstelling kun je genieten van een heerlijke avond in een stijlvolle Parijse nachtclub.

We ontvangen je met een welkomstdrankje en een amuse van venkel-kervelsoep met serranoham. Nadat je bent geplaceerd aan tafel word je verwend met drie gangen, daarna geniet je van een uitgebreide koffie/thee selectie met heerlijke zoetigheden toe. Dineer als een god in Frankrijk. Klik hier voor meer informatie.

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte grote zaal
  Van Tot Toelichting
€ 33.00

Vrijdag 29 november 2019 vanaf 20:00