Fred Abbingh, Celia Barradas en Chico Martín KOMopLIVE | Tarde Mexicana

Onder het genot van een (Mexicaans) hapje en een drankje kan er genoten worden van lekkere muziek in de intieme setting van ons theatercafé. Verwacht Mexicaanse Son uit de regio Veracruz, Oaxaca, Rancheras en Bolero. Het wordt een afwisselende middag met gitaar-, accordeon- en pianomuziek, gecombineerd met zang en dans.

Fred Abbingh
Fred Abbingh is aan het Utrechts conservatorium opgeleid als schoolmusicus, maar heeft zich meer en meer toegelegd op de wereldmuziek, als dansbegeleider, accordeonist, pianist en als koordirigent. Als accordeonist speelt Fred Abbingh veel stijlen, van Balkan via tango en Griekse rebetika tot Latijns-Amerikaanse volksmuziek. 

Celia Barradas
Celia Barradas is sinds 2004 werkzaam bij het kunstencentrum van DE KOM. Zij komt uit Veracruz, de Caraibische regio van haar geboorteland Mexico. Celia verzorgt percussie en dansworkshops voor kinderen en volwassenen. Zij treedt regelmatig op als danseres, zangeres en percussionist.

Martin van Mourik
Martin van Mourik studeerde musicologie in Utrecht. Hij speelt gitaar, zingt, arrangeert en componeert, en is actief in jazz, flamenco, en diverse soorten Latijns Amerikaanse muziek. Hij treedt solo op en in diverse samenwerkingsverbanden.

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte theatercafé
  Van Tot Toelichting
€ 10.00
Gratis toegang  

Zaterdag 25 januari 2020 Vanaf 15:00 tot en met 17:00