Chaos met een harde G

Géén Carnaval, géén Oktoberfest, géén Halloween, géén fout themafeest, maar alles in één – Trio Vierstemmig met de Muggenbulten & Friends

Feest met Trio Vierstemmig & friends. Wie zegt dat we op Carnavalszondag boven de rivieren niets vieren? Natuurlijk doen we dat wel! Maar dan wel op z’n Haarlems, met veel vrolijke chaos en een lekkere harde G. Het bekende Trio Vierstemmig treedt deze keer met liveband De Muggenbulten op.

Hoe kun je een donkere zondagmiddag in maart beter doorbrengen dan met een drankje in je hand meezingend met je vrienden?

Trio Vierstemmig en de Muggenbulten presenteren een schaamteloze mix van Nederlandstalige en buitenlandse meezingers. ‘Forbidden Pleasures’? Welnee, daar gaan we dik overheen. Of onderdoor.

Het programma eindigt met de kleinste optocht van Nederland naar de after party aan de overkant van het Patronaat.

Trio Vierstemmig
Het vrolijke Trio Vierstemmig, bestaande uit Jos Ahlers, Michel Corten, Hans Goes en Evelien Hofhuis, zet gegarandeerd een feestje neer. Iedereen zingt mee. Vandaag worden zij begeleid door de liveband De Muggenbulten (o.a. Ronald de Jong). Speciaal voor Chaos met een Harde G wordt een feestelijk programma gemaakt. Nummers van Neil Diamond, Hazes, Spice Girls, André van Duin, De Deurzakkers, Marianne Rosenberg, De Dijk, Wim Sonneveld passeren de revue. Met speciale ‘friends’ als Jan Beenen en Alain Timmers wordt het een zondagmiddag om niet snel te vergeten.

Tussen de bedrijven door zorgt DJ John Castenmiller voor nog meer ‘chaos’.

Praktische informatie

Prijs
Prijs vanaf 15.5
Prijs tot 18
Zondag 3 maart 2019 vanaf 15:00

Zijlsingel Model.NdtrcItem.HouseNumber
2013 DN, Haarlem