Charley, de komische musical

Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert in zijn nieuwe stuk weer dwaze verwikkelingen en gierende dialogen met prachtige shownummers. Je zult het theater schaterend verlaten en de liedjes zullen nog lang in je hoofd meezingen.
In deze muzikale komedie wordt Charley gedwongen zich voor te doen als een charmante tante om twee jonge stellen uit de brand te helpen. Al snel komt hij erachter dat hij niet voor vrouw in de wieg is gelegd.


Samen met West End- en Broadwaycomponist Michael Reed schreef hij een hilarische musical, gebaseerd op de bekende komedie ‘De Tante van Charlie’.
Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem eeh… haar laten vallen. En alsof het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella met de echte tante! Je zult het theater schaterend verlaten en de liedjes, begeleid door een liveorkest, zullen nog lang in je hoofd meezingen.

Praktische informatie

Vanaf Vrijdag 22 februari 2019 tot en met Vrijdag 22 februari 2019

Dag Van Tot
Vrijdag 20:15

Ruiterskwartier Model.NdtrcItem.HouseNumber
8911 BP, Leeuwarden