Cinekid Filmfestival Animaatjes (3+)

DE LEUKSTE KORTE ANIMATIES VOOR DE ALLERKLEINSTEN. 

Speciaal voor de kleintjes is er een programma samengesteld van de allermooiste korte films. De films sluiten thematisch aan op de belevingswereld van kleuters. In korte originele en grappige animaties zien ze hoe twee vriendjes op noordpool leren samenwerken (Ijsneus), wat de nacht doet als het dag is (Meneer Nacht heeft een dagje vrij), de zoektocht van een vogel naar een plek waar hij zich thuis voelt (Roekoekleuren), hoe een school vissen een nieuwe vriend probeert te maken (Vreemde Vis) en wat er gebeurt als een mier en een beer vriendschap sluiten (Samen staan we sterk).

  • Nederlands gesproken
  • 40 minuten (zonder pauze)
  • Slechts €2,50 p.p. 

Workshop: Maak je eigen Animaatjes masker
Maak een masker van een personage uit Animaatjes! Of kom gewoon lekker een Animaatjes kleurplaat kleuren. De maskers en de kleurplaten mag je natuurlijk mee naar huis nemen!
Van 10.50 uur tot 12.00 uur (start direct na afloop van de film) / Gratis toegankelijk / vanaf 3 jaar / Alleen voor de kinderen dient een filmkaartje te worden gereserveerd. Ouders hoeven zich niet aan te melden, maar mogen wel meehelpen bij de workshop. Meld je direct aan bij de reservering van de kaartjes voor de film.

Over Cinekid
Een Cinekid-film is anders dan anders. De films onderscheiden zich door hun kwaliteit, cinematografie, vertelwijze en thematiek. De Cinekid programmeurs hebben een filmpakket samengesteld van festivalfavorieten die, buiten het Cinekid Festival in Amsterdam, in Nederland nog niet vertoond zijn. Voor elke leeftijd zit er wel iets tussen.

Te zien op het Cinekid Filmfestival:

Lunch bij Spruit eten & drinken
Na de film kunt u genieten van een heerlijke lunch bij het inpandige restaurant Spruit eten & drinken. De actuele kaart vindt u hier. Reserveren voorafgaand is gewenst, dit kan via www.spruitbarendrecht.nl/reserveren of telefonisch via 0180-222090. Wat dacht u van een heerlijke clubsandwich? Of de favoriet van velen; een heerlijke poké bowl. Ook hebben wij diverse kindergerechten standaard op de kaart staan, van pannenkoeken tot friet met snack!

Praktische informatie

Leeftijd
Leeftijd jeugd 2 tot 4 jaar
  Van Tot Toelichting
€ 2.50

Donderdag 24 oktober 2019 vanaf 10:00