Cocomo Beachclub

Cocomo is de vrolijkste beachclub van Scheveningen. Door de felle kleuren en verschillende bloemen op het terras word je als strandgast spontaan blij. Bij deze strandtent kun je genieten van Spaans getinte gerechten en relaxte muziek. De in Scheveningen beroemde spareribs met kokos- ketjapmarinade zijn een goede aanrader na een heerlijke stranddag. Maar ook voor de pizza's uit de steenoven, verschillende snacks en speciale bieren ben je bij Cocomo aan het juiste adres.

Eten en drinken
Cocomo heeft een spaans getinte keuken met veel variatie. Hier kan je terecht voor heerlijke spareribs, huisgemaakte pizza's en verrassende snacks. De snacks variëren van stokbroodjes met aioli, loempia's tot nacho's en spinazie-kaaskroketjes. Genoeg lekkere hapjes om te combineren met één van de speciale bieren die Cocomo op de kaart heeft staan. Naast de standaard menukaart bied Cocomo ook barbecue-arrangementen aan. Je kan de kok aan het werk zetten en zelf genieten van het heerlijke vlees van de barbecue, of de doe-het-zelf-barbecue kiezen en zélf de chef-kok uithangen.

Bereikbaarheid
Gelegen aan de boulevard van Scheveningen, voor SEA LIFE, is beachclub Cocomo niet te missen. De strandtent is via de boulevard makkelijk te bereiken, aan de linkerkant van de pier. Aan te raden is om met openbaar vervoer naar het strand van Scheveningen te komen. Verschillende trams en bussen stoppen op het Kurhausplein, vanwaar je binnen een paar minuten naar Cocomo loopt. 

Praktische informatie

Voorzieningen gehandicapten
Toelichting toegankelijkheid Cocomo is ruim toegankelijk voor rolstoelen. Hulphonden zijn overal toegestaan.

Dag Van Tot
Zondag 10:00 01:30
Maandag 10:00 01:00
Dinsdag 10:00 01:00
Woensdag 10:00 01:00
Donderdag 10:00 01:00
Vrijdag 10:00 01:00
Zaterdag 10:00 01:30

* Cocomo Beachclub is gedurende het strandseizoen elke dag geopend. In de wintermaanden is de strandtent gesloten.