Crêpe Affaire

In de moderne en sfeervolle ruim opgezette zaak kan het winkelend publiek dan zeven dagen in de week vanaf negen uur terecht voor een vers gemaakte biologische crêpe in allerlei variaties; zoet of hartig. Het ruime assortiment biedt ook glutenvrije crêpes. De exclusieve koffies, leestafel, loungebank, kinderhoek en comfortabele zitjes maken de nieuwe smaakbeleving van Crêpe Affaire compleet.

Haarlem
Hoewel Nederland een ‘pannenkoekenland’ bij uitstek is, was er gek genoeg nog geen landelijk keten van deze lekkernij. Haarlem valt de eer te beurt om het eerste restaurant van Crêpe Affaire te verwelkomen. Haarlemmer Maarten Steinkamp die het concept naar Nederland haalde, hierover: “Uiteraard zijn we niet over een nacht ijs gegaan en hebben meerdere grote steden bezocht. Dat Haarlem het is geworden is een logische keuze. Haarlem is al jaren dé winkelstad van Nederland. Maar zeker ook omdat de Spaarnestad op culinair gebied een enorme reputatie aan het verwerven is. En de locatie hier is helemaal super! Gelegen aan de fraaie Rode Loper, tussen station en Grote Markt. Uitermate geschikt om eens neer te ploffen en in ’n sfeervolle ambiance ’n crêpe te nuttigen of gewoon voor onderweg.”  

Biologisch 
De crêpes van Crêpe Affaire zijn allemaal biologisch en bovendien heeft deze lekkernij minder calorieën en koolhydraten dan een gemiddelde sandwich. Aan Speciale dieetwensen is ook gedacht. Zo is er een glutenvrij beslagmix ontwikkeld dat apart bereid wordt. Een speciale Franse bakplaat zorgt ervoor dat de crêpes altijd vers, gaar, op de juiste temperatuur en binnen mum van tijd klaar zijn. Het succes van Crêpe Affaire zit hem niet alleen in het rijke assortiment ‘zoete’ crêpes maar zeker ook in de rijke sortering hartige varianten. 

Rijke sortering
Er zijn wel 20 verschillende crêpeversieringen. Van de populaire Strawberry & cream (verse aardbeien met slagroom & aman…

Praktische informatie

Eetgelegenheid
Type eetgelegenheid lunchroom,restaurant

Dag Van Tot
Zondag 09:00 21:00
Maandag 09:00 21:00
Dinsdag 09:00 21:00
Woensdag 09:00 21:00
Donderdag 09:00 21:00
Vrijdag 09:00 21:00
Zaterdag 09:00 21:00

Kruisstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
2011 PX, Haarlem