Culpepper

Beachclub Culpepper is de duurzaamste beachclub van Scheveningen aan het Zwarte Pad en de houtgestookte pizza oven maakt Culpepper uniek. De pizza's worden gemaakt van lokale en biologisch geproduceerde ingrediënten. Culpepper staat voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Verse vis, verse groente, lekkere wijn en leuke bediening, dat maakt een stranddag compleet!

Vergaderen
Voor bedrijven die op zoek zijn naar een mooie plek voor een vergadering is Culpepper the place to be. De heilzame werking van zee, strand, wind en misschien zelfs een beetje zon is bijzonder inspirerend. Door de weidsheid van de kust ga je vanzelf groter denken. Audiovisuele apparatuur is beschikbaar en de culinaire invulling gaat in nauw overleg. Maar er kan ook een BBQ, diner of feest voor je worden georganiseerd. Wat dacht je van een gezellige sportieve dag met een competitief element? Het motto van Culpepper is: goed toeven, geen kwallen!

Trouwen
Elkaar het ja-woord geven aan het strand is ook mogelijk bij Culpepper! De beachclub is, net als veel andere strandtenten in Den Haag, een officiële trouwlocatie. Hier heb je gegarandeerd de mooiste dag van je leven. Van concept tot uitvoering, Culpepper neemt je het praktische werk uit handen. Niets is immers leuker dan perfectie! Wat kan er allemaal? De ceremonie met je voeten in het zand, bruidstaart, receptie, diner, feest... noem het maar en het behoort tot de mogelijkheden waarbij je verzekerd bent van het meest fantastische uitzicht dat Den Haag rijk is: de zee!

Bereikbaarheid
Culpepper is zowel met de auto, het openbaar vervoer als met de fiets goed te bereiken. Volg met de auto de borden Scheveningen strand en rij door tot parkeerterrein Zwarte Pad waar je van 1 november tot 1 maart gratis kunt parkeren. Als er geen plek meer is, kun je ook in de grote parkeergarage aan de Zwolsestraat je auto kwijt. Ook met het openbaar vervoer is Zwarte Pad goed bereikbaar: verschillende trams en bussen hebben het Zwarte Pad in Scheveningen als eindhalte.
Kom je op de fiets? Op het noordelijke deel van de Scheveningse boulevard bevindt zich een bewaakte Biesieklette. Er is hier plek voor fietsen, scooters en motorfietsen. In de zomermaanden is deze stalling tot middernacht geopend, in april, mei en september tot de avond en in de overige maanden alleen op zondag. Vanaf de Biesieklette loop je zo het Zwarte Pad op!

Praktische informatie

Voorzieningen gehandicapten
Toelichting toegankelijkheid Culpepper is ruim toegankelijk voor rolstoelen. Er is ruimte om scootmobielen te plaatsen en hulphonden zijn toegestaan.

Dag Van Tot
Zondag 10:00 23:30
Maandag 10:00 23:30
Dinsdag 10:00 23:30
Woensdag 10:00 23:30
Donderdag 10:00 23:30
Vrijdag 10:00 23:30
Zaterdag 10:00 23:30

* Beachclub Culpepper is gedurende het strandseizoen elke dag van 's morgens vroeg tot 's avonds laat geopend. In de wintermaanden is Culpepper gesloten.