Daniƫlle Schel met haar humoristische programma PATROON

De achtbaan van emoties loopt als een rode draad door alle liedjes, typetjes en anekdotes. Ze schetst de hedendaagse mens, die overprikkeld en gestrest van burn-out naar burn-out hupst, maar daar niets van laat merken. We moeten allemaal onze dromen waarmaken, en voor onszelf kiezen. En af en toe even huilen, omdat we niet zo hard lijken te kunnen lopen als de rest.
Het bijzondere talent van Schel is om typetjes zoals de vrouw die haar man verlaat, verbolgen over dat ze niets anders voor hem betekent dan het eten op tafel, en uiteindelijk toch terugbelt om te vertellen over de chili con carne in de diepvries. Een verhaal over vastlopen en uitbreken. Zo is aan het eind van de avond die emotionele vrouw van het begin van de avond heel sympathiek geworden.
Entree: € 15,00 incl. pauzedrankje. Voorverkoop van toegangskaartjes: Primera, Burg. Krijgerplein 2, 8531 EA, lemmer. tel. 0514 561 639. Woont u buiten Lemmer kunt u kaarten bestellen via de website van theaterzaal De Hege Fonnen of via de mail: theater@dehegefonnen.nl
Daarnaast zijn er voor zover niet uitverkocht nog kaarten verkrijgbaar aan de zaal vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling.

Praktische informatie

Zaterdag 8 februari 2020 vanaf 20:00