De Abbert kampeerterrein

Iedereen krijgt van ons de ruimte

Ieder mens is uniek. Iedere groep, ieder gezelschap heeft zijn eigen dynamiek. Met kampeerterrein De Abbert geven wij ruimte aan grote en kleine groepen mensen die op zoek zijn naar ruimte voor een eigen unieke beleving, in een prachtige centraal gelegen bosrijke omgeving.

Een onvergetelijke tijd waarin je zelf bepaalt hoe die wordt ingevuld, dat is wat wij onze gasten willen laten ervaren. Dat is de mooiste beloning, als onze gasten met een lach op het gezicht ons terrein weer verlaten, voldaan en vol nieuwe energie. Als weer een uniek verhaal is geschreven op kampeerterrein De Abbert.

Samen met u als organisator geven wij invulling aan de groepsactiviteiten die tijdens het verblijf op De Abbert georganiseerd worden. Wilt u dat helemaal zelf organiseren? Geen probleem, maar we denken graag mee. We helpen graag om het onze gasten zo makkelijk mogelijk te maken. Daar spannen wij ons tot het uiterste voor in.

Iedere dag, ieder weekeinde, iedere week opnieuw. Wij zijn De Abbert.

Praktische informatie

* edereen krijgt van ons de ruimte Ieder mens is uniek. Iedere groep, ieder gezelschap heeft zijn eigen dynamiek. Met kampeerterrein De Abbert geven wij ruimte aan grote en kleine groepen mensen die op zoek zijn naar ruimte voor een eigen unieke beleving, in een prachtige centraal gelegen bosrijke omgeving. Een onvergetelijke tijd waarin je zelf bepaalt hoe die wordt ingevuld, dat is wat wij onze gasten willen laten ervaren. Dat is de mooiste beloning, als onze gasten met een lach op het gezicht ons terrein weer verlaten, voldaan en vol nieuwe energie. Als weer een uniek verhaal is geschreven op kampeerterrein De Abbert. Samen met u als organisator geven wij